een unieke relatie

Het Scheepvaartmuseum gelooft in cultureel ondernemerschap. Daarom gaan we bijzondere relaties aan met particulieren, bedrijven en fondsen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.

 
 

ontmoet onze partners

 
 
 
 
 
 
 

steun het museum


Het Scheepvaartmuseum is een actieve culturele onderneming. We gaan bijzondere relaties aan met particulieren, bedrijven en fondsen. Zo zorgen we dat we ons verhaal kunnen blijven vertellen.


Wilt u zich verbinden aan een topinstelling die met u een dialoog aangaat? Die niet alleen vraagt, maar ook geeft? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek. Anne-Marie Hoogerwerf en Eliane Cohen lichten graag de mogelijkheden toe.


Anne-Marie Hoogerwerf

Hoofd Development

T: 020 52 32 326

M: 06 5133 2690

E-mail


Eliane Cohen

Relatiemanager Het Compagnie Fonds

T: 020 52 32 327

M: 06 1071 6977

E-mail

bedrijven


Een partnerschap met Het Scheepvaartmuseum biedt volop meerwaarde voor uw bedrijf. U versterkt uw merk, creëert bedrijfstrots en laat uw maatschappelijke betrokkenheid zien. Ook kunt u Het Scheepvaartmuseum gebruiken als unieke locatie voor relatieontvangsten.


U kunt kiezen uit drie sponsorprogramma’s: De Voorplecht, De Stuurhut en De Brug. Deze programma’s verschillen in investering en rendement. Elke samenwerking wordt op maat gemaakt, want elke onderneming is uniek.


Anne-Marie Hoogerwerf denkt graag met u mee welke vorm van sponsoring het best aansluit bij uw bedrijf en uw doelstellingen.

fondsen


Met verhalen uit ons maritieme verleden en heden wil Het Scheepvaartmuseum inspiratie geven voor de toekomst. We willen een levend museum zijn, dat aanzet tot nadenken en tot actie. We zoeken samenwerking met fondsen met wie we die missie kunnen delen, in gezamenlijke culturele en educatieve projecten. Anne-Marie Hoogerwerf bespreekt graag de mogelijkheden met u.

het compagnie fonds


Het Compagnie Fonds is een uniek fonds voor mensen die vanuit hun maatschappelijke positie ambassadeur willen zijn van Het Scheepvaartmuseum. De opbrengsten komen ten goede aan de herinrichting van het vernieuwde museum.


De structuur van Het Compagnie Fonds is geënt op die van de VOC: zeventien Kamers met zeventien leden uit een bepaalde professie of branche. Elke kamer wordt aangestuurd door een Heer of Dame (de Heren en Dames XVII). Vanwege hun bijzondere rol en bijdrage genieten de participanten van Het Compagnie Fonds exclusieve privileges in Het Scheepvaartmuseum.


Voor meer informatie over Het Compagnie Fonds kunt u contact opnemen met Eliane Cohen.

de maritieme cirkel


De Maritieme Cirkel is de businessclub van Het Scheepvaartmuseum: een bijzondere omgeving die u kunt inzetten voor het onderhouden en uitbreiden van uw netwerk.


Als lid van De Maritieme Cirkel krijgt u uitnodigingen voor lezingen over actuele onderwerpen. U maakt kennis met interessante medeleden. Natuurlijk ontvangt u voor een bijzondere ontvangst van uw relaties korting op de huur van onze drie prachtige Kamers en historische schepen. Ook krijgt u de unieke gelegenheid om hen in een bijzondere omgeving een inhoudelijk programma te presenteren tijdens het jaarlijkse Cirkeldiner.


Voor meer informatie over De Maritieme Cirkel kunt u contact opnemen met Anne-Marie Hoogerwerf.

vriendenvloot


word vlootvriend en geef het scheepvaartmuseum meer wind in de zeilen!


Als lid van de Vriendenvloot steun je Het Scheepvaartmuseum bij uitbreiding en behoud van de collectie, en help je de wetenschapsprogramma’s mogelijk maken. Dat is één kant van het verhaal. Maar echte vriendschap komt van twee kanten en daarom bieden wij onze Vlootvrienden graag wat extra’s, zoals gratis entree, exclusieve uitnodigingen en korting in de museumwinkel en het restaurant. Bovendien mag je altijd een introducé meenemen.


Dus kom aan boord van de Vriendenvloot, daar vaart iedereen wel bij. Schrijf je hier in!