alle tentoonstellingen

 
 
 
 

matje & roosje en circus zee


speciaal voor de allerkleinsten


Deze voorstelling is speciaal voor kinderen tot 6 jaar en hun ouders en opa's en oma's. Eerst kom je in een sprookjesachtige onderwaterwereld. Je zwemt tussen de vissen en als je dat wilt mag je er zelf ook een worden. Het is een beetje donker, maar heel veel dingen geven licht, ook de vissen!


Als je uitgezwommen bent kan de show beginnen… Het theater gaat open en we stappen samen op een schip. Je hoort de meeuwen en de wolken bewegen. Daarna ontmoet je Matje en Roosje, je vrienden op deze reis. Samen met de kapitein van het schip gaan we de zee op. Wat er dan gebeurt, moet je zelf maar komen beleven!


nog een keer naar matje & roosje en circus zee

  • zaterdag 28 februari en zondag 1 maart
  • Net voor de meivakantie, op zaterdag 18 april, opent het museum een nieuwe tentoonstelling op de plaats waar nu de kleuterexpositie Matje & Roosje en circus zee staat. Er moet flink verbouwd worden.....daarom sluit Matje & Roosje na zondag 1 maart.

    Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan! Kom voor de allerlaatste keer naar Matje & Roosje en circus zee en maak een mooi afscheidshoedje van jouw favoriete zeedier! Het programma (voor kinderen van 3 t/m 6 jaar) is op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart van 12.00-15.00 uur. Kom ook langs en maak een mooi afscheidscadeau dat je uiteraard zelf mee mag nemen naar huis!

    We zullen dan ook vast verklappen waar de nieuwe tentoonstelling (met een aparte kleuterafdeling!!) over gaat.


  • Foto © Marjo van Rooyen
  • Colofon
  •