Intocht Sint en bezoek de stoomboot

Unieke kans!

Intocht Sint en bezoek de stoomboot

Zondag 19 november is de intocht van Sint Nicolaas in Amsterdam. Hij komt aan bij het Oosterdok in een prachtige stoomboot. Je kunt het programma goed zien vanaf de kade naast het museum. Ook in Het Scheepvaartmuseum zijn extra familie-activiteiten:

9.00-17.00 uur: Haal een gratis Sint-kleurplaat op, kleur hem in en maak kans op een mooie prijs!
11.00-16.00 uur: Knutsel je eigen stoombootje (2,50 p.p. en op=op). Activiteit voor kinderen vanaf 3 jaar en ouders. Start elk half uur, aanmelden uitsluitend op de dag zelf in het museum.
13.30-16.00 uur: Neem een kijkje aan boord van de stoomboot aan de museumsteiger (let op: geldig museumentreebwijs verplicht). Geen aanmelding nodig.

Lieve kinderen en ouders, Sint Nicolaas is deze dag niet te zien in Het Scheepvaartmuseum. Hij is te druk met de intocht op deze dag!

Kijk voor alle info op www.sintinamsterdam.nl.