Meivakantie
Piratenweken

Zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei: Meivakantie Piratenweken! Laat je schminken, verf je eigen piraten-hoofdband en ga op de foto als een stoere piraat! Let op: op Koningsdag (27 april) is het museum gesloten.

Kleuterprogramma (3-6)

Kleuterprogramma (3-6)

Al 25 jaar zien kinderen in het VOC-schip Amsterdam een écht piratenschip. Dat is het natuurlijk niet, alleen deze meivakantie! En jij bent een piraat. Ga met Rinus de Rat aan boord en beleef samen een vreemd avontuur!

Hoe laat: om 12.00 en 14.00 uur, duur ca. 25-30 minuten. Aanmelden uitsluitend op de dag zelf in het museum (let op: beperkte capaciteit). Gratis deelname met een geldig museumentreebewijs.

Familierondleiding (7+)

Familierondleiding (7+)

Een lange reis maken naar landen die je niet kent, aan boord van een zeilschip. Dat klinkt spannend! Ga mee op onderzoek aan boord met de familierondleiding en hoor de echte verhalen over matrozen, kapers en piraten.

Hoe laat: 13.00 en 13.15 uur, duur ca. 25-30 minuten. Aanmelden uitsluitend op de dag zelf in het museum (let op: beperkte capaciteit). Gratis deelname met een geldig museumentreebewijs.

Laat je schminken

Laat je schminken

Laat je in de meivakantie (zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei) schminken tot een stoere piraat! Tijdens de vakantie kun je je dagelijks laten schminken tussen 12 - 16 uur. Aanmelden kan alleen op de dag zelf. Let op: beperkte capaciteit en vol = vol!

Verf je eigen piraten-hoofdband

Verf je eigen piraten-hoofdband

Altijd al een stoere hoofdband gewild, net als een échte piraat? Verf tijdens de meivakantie je eigen piraten-hoofdband! Dat kan tijdens de meivakantie dagelijks van 12 - 16 uur, of op = op! Aanmelden voor de activiteit kan uitsluitend op de dag zelf in het museum. Let op: beperkte capaciteit en vol = vol!

Op de foto als een stoere piraat!

Op de foto als een stoere piraat!

Geschminkt als een piraat en ook nog op de foto? Dat kan! Stap in het VOC-schip en maak zelf een gekke, leuke of stoere foto op het Open Pleyn. Natuurlijk mogen niet alleen piraten op de foto - het hele gezin is welkom! Durf jij het aan?

Varen met de Christiaan Brunings

Varen met de Christiaan Brunings

Vaar mee op ons stoomschip Christiaan Brunings! In ca. 60 minuten vaar je langs de mooiste plekken. Let op: i.v.m. veiligheid kinderen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

De Brunings vaart op de volgende data: 22, 23, 29 en 30 april en 6 en 7 mei.

Vertrek: van de steiger om 11.00, 12.30 en 14.00 uur. De vaartocht duurt ca. 60 minuten.
Kosten: € 7,50 p.p. Museumentreebewijs niet inbegrepen, wel verplicht. Om verzekerd te zijn van een plaats, koop je kaartje vooraf online. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar op de dag aan de kassa.

Koop online tickets voor de vaartocht

Nieuwsbrief