Pop-up restaurant

'Onder de sterrenhemel'

Heb jij altijd al willen dineren onder onze sterrenhemel op het Open Pleyn? Dan is dit je kans! Van 21 t/m 24 december 2017 bevindt zich op het Open Pleyn van het museum een 4-daags pop-up restaurant.

Op basis van een reservering kun je aanschuiven aan lange tafels op het magische Open Pleyn en genieten van een speciaal menu van chef-kok Ralph Dahlhaus! Er is een keuze uit twee arrangementen: 1 gang inclusief dranken (€ 29,50 p.p.) en 3 gangen inclusief dranken (€ 49,50 p.p.).

Menu

Voorgerecht
Een plateau om te delen: brood, geroosterde paprika humus, gevulde peppadew, Kalamata olijven, gedroogde ham, gerookte forel en geitenkaasmousse

Hoofdgerecht
Vlees
Runderbiefstuk van de flank met zoete aardappelpuree, groene asperges en saliesaus
Vis
Gebakken doradefilet met pastinaakpuree, geroosterde bospeen en citroen beurre blanc
Vegetarisch
Gebakken gnocchi met geroosterde biet, venkel en persillade
De gerechten worden geserveerd met een groene salade.

Nagerecht
Lauwwarme chocoladecake met kaneel-karamelsaus en vanilleijs

Kindermenu
Kom je met kinderen? Voor hen hebben wij een speciaal kindermenu:
- Soep van geroosterde tomaat
- Gebakken kipfilet met broccoli en Franse frietjes
- Chocolade mousse

Reserveren

Reserveren voor het pop-up restaurant kan via de website van Eventbrite. Klik op de button hieronder om direct te reserveren.

Let op! Reserveer op tijd. Na maandag 18 december kun je niet meer reserveren.

Nieuwsbrief