Zoekt u een evenement dat leuk, eigentijds en leerzaam is? Een originele teambuilding of personeelsuitje, een ludieke afsluiting van een MT-dag of wilt u uw (internationale) gasten verrassen?

Museumspel Quartet

In Quartet draait het om teamwork, tactiek en de kunst. Kijk goed naar de museumcollectie en verdien met de speciale Quartet-app zo veel mogelijk kunstkaarten. In de finale gaat het om inzicht, een scherp geheugen en bluf: ga de directe competitie aan met de andere teams en roof kunstkaarten weg om tot zo veel mogelijk kunstkwartetten te komen.

Quartet is heel geschikt voor teambuilding-activiteiten of relatie-events. Het spel duurt twee uur en is op maat aan te passen. Quartet is leuk, leerzaam en sociaal en geschikt voor kenners én leken. Goed te combineren met de uitstekende faciliteiten voor zaalhuur en catering die het museum biedt.

Tot 15 deelnemers kost Quartet € 750,00. Bij elke extra deelnemer wordt € 37,50 berekend tot een maximum van 25 deelnemers. Bij meer dan 25 deelnemers spelen we Quartet met parallel groepen. De prijzen zijn inclusief toegang tot het museum, gebruik tablets en spelmateriaal, spelbegeleiding en huur van de educatieve ruimte (het Vooronder). BTW en catering zijn niet in deze prijzen inbegrepen.

Collectie Quiz

Maak uw museumbezoek actief, leerzaam en competitief met de Collectie Quiz. De Collectie Quiz wordt gespeeld met een app die de deelnemers in teamverband door het museum leidt. Wie beantwoordt de meeste vragen goed en wint de quiz? Aan de hand van de app beleef je de collectie en historie van het museum nog intenser en creëer je een enthousiaste en dynamisch sfeer binnen de groep.

De Quiz is leuk voor teamuitjes, familie-bijeenkomsten en andere groepsactiviteiten. De Quiz duurt (minimaal) één uur en kan goed worden gecombineerd met een van de arrangementen in restaurant Stalpaert. De Collectie Quiz kan worden uitgebreid tot het museumspel Quartet.
De Collectie Quiz kost € 25,00 per persoon, bij minimaal 8- en maximaal 40 deelnemers. De prijs bij meer dan 40 deelnemers is op aanvraag. De prijzen zijn exclusief BTW, catering en eventuele zaalhuur.

Beide activiteiten worden in samenwerking met The Culture Games aangeboden.

Boek nu

Voor meer informatie over The Culture Games in Het Scheepvaartmuseum kunt u contact opnemen met onze afdeling Events op +31 (0)20 52 32 203 of stuur een mail naar events@hetscheepvaartmuseum.nl.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.