Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om arrangementen in ons café-restaurant te reserveren. Wij zorgen ervoor dat u zo kunt aanschuiven met de hele groep en dat de koffie met gebak klaarstaat!

Geniet voor, tijdens of na uw bezoek aan het museum vaan één van de heerlijke arrangementen van het café-restaurant. U kunt tussen 10:00 en 17:00 uur terrecht voor een hapje en een drankje. Tijdens schoolvakanties, feestdagen en in het weekend zijn de arrangementen in ons café-restaurant te boeken tot 11:00 uur of in overleg met de afdeling evenementen. De koekjes, muffins, appeltaart en slagroomtaart worden elke dag vers gemaakt.

Arrangementen

Ahoy - koffie/ Thee uit kannen met koekjes € 4,95 p.p.
Sailor - limonade + muffin of brownie € 4,25 p.p.
First Mate - koffie/ thee uit kannen of limonade met appeltaart € 5,95 p.p.
Harbour Lunch - assortiment broodjes (vis, vlees en vega),met jus d’orange, water, koffie en thee uit kannen € 14,95 p.p.
Clipper Lunch - Harbour Lunch incl. soep € 17,95 p.p.
Voyage - Drankje naar keuze + 2 borrelhapjes € 5,95 p.p.

De Harbour Lunch: een heerlijk assortiment van broodjes, koffie, thee en jus d'orange.

voorwaarden - reserveer je arrangement

Arrangementen in ons café-restaurant zijn alleen te boeken voor groepen vanaf 15 personen. Bovengenoemde prijzen zijn per persoon. Koffie en thee worden in kannen geserveerd. Dranken die buiten de arrangementen vallen worden extra aangeslagen. Mocht je speciale diëten of andere wensen hebben, dan horen wij dit graag tijdig zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Je kan arrangementen boeken of annuleren tot 4 dagen van te voren per e-mail.

Bel ons voor meer informatie op (020) 52 32 246 of stuur een e-mail naar events@hetscheepvaartmuseum.nl

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.