• Wanneer: van 13 juli t/m 25 augustus
  • Voor wie: families
  • Aanmelden: per activiteit, uitsluitend op de dag zelf in het museum

Zon of regen, in Het Scheepvaartmuseum hoef je je deze zomer geen moment te vervelen! Van 13 juli t/m 25 augustus zijn het gek-op-waterweken. Er zijn binnen én buiten aan de steiger extra activiteiten voor de hele familie.  Kom je ook?

kom picknicken op de steiger

Op de museumsteiger kun je overal lekker in de zon of schaduw gaan zitten. Haal iets lekkers in het museum of neem mee van thuis en geniet van het uitzicht! De steiger is toegankelijk met een geldig museumentreebewijs.

kijktocht gek-op-waterweken (6-12 jaar)

Bij elk kinderkaartje krijg je deze zomer een gratis Waterwekenkijktocht, waarin het gaat over stoere, vrolijke , trieste, vreemde en hoopvolle verhalen over mensen en water. Doe mee en haal de kijktocht op in het museum. Je maakt ook nog kans op een coole zomerse prijs!

doe de junior audiotour (8+)

De junior audiotour is verkrijgbaar vanaf 13 juli en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

PRIDE plastic vissen

Zondag 4 augustus. Meer informatie over dit evenement volgt binnenkort.

Amsterdamse Waterspelen

Van 23 t/m 25 augustus op het Marineterrein en rondom het museum. Meer informatie over dit evenement volgt binnenkort.