• Wanneer: dagelijks van 13 juli t/m 25 augustus
  • Hoe laat: om 12.00, 13.15 en 14.30 uur
  • Duur: ongeveer 45 minuten
  • Voor wie: geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar met zwemdiploma en volwassen begeleiders
  • Aanmelden: aanmelding op de dag zelf in het museum - let op: deze activiteit zit vaak al vroeg vol!

Elke dag kunnen kinderen vanaf 7 jaar en ouder mee met Plastic Whale, de eerste professionele plastic fishing company ter wereld!

Ga mee en stap aan boord om 12.00, 13.15 uur en 14.30 uur (tijden nog o.v.b.), dan vaart de Plastic Whale sloep vanaf de steiger om plastic te vissen in het water rondom het museum. Help je ook mee? Kijk voor meer informatie over Plastic Whale en wat er met jouw verzamelde plastic gebeurt op www.plasticwhale.org.