• Wanneer: 10 december 2019
  • Hoe laat: Van 18:00 uur tot 22:00 uur
  • Voor wie: (Jong)Volwassenen met een interesse in kunst en cultuur
  • Kosten: Tussen de €5,- en €33,50, afhankelijk jouw keuze. Programmaonderdelen zijn afzonderlijk te bestellen.
  • Aanmelden: Tickets zijn beschikbaar via de onderstaande link. Let op: reserveren voor het diner is mogelijk t/m 6 december 2019.

Speciaal voor het Amsterdam Light Festival organiseert Het Scheepvaartmuseum een avondopenstelling over klimaatverandering. Verdiep je in het kunstwerk op onze gevel met een Artist Talk & lezing, bezoek de tentoonstellingen Strijd om het IJs en Rijzend Water met een verhaal op zaal én geniet van een diner in het museumrestaurant!

Op dinsdag 10 december organiseren Het Scheepvaartmuseum en Amsterdam Light Festival een avondopenstelling rondom het thema klimaatverandering. Het programma bestaat uit een Artist Talk & Lezing met moderator Andrea van der Pol en een bezoek aan de tentoonstellingen Strijd om het IJs & Rijzend Water van fotojournalist Kadir van Lohuizen met een verhaal op zaal. Ook kun je dineren in het museumrestaurant. Speciaal voor deze avond heeft chef-kok Ralph Dahlhaus een 2-gangen diner samengesteld met lokale producten. De programmaonderdelen zijn apart te bestellen en te bezoeken.

Kaarten voor het diner en de Artist Talk & Lezing zijn tot 9 december, 00:00 uur te koop. Tickets voor het bezoek aan de tentoonstellingen Strijd om het IJs en Rijzend Water zijn daarna nog wel beschikbaar en verkrijgbaar aan de deur!

Programma

18:00 - 19:30 uur Lokaal 2-gangendiner in het museumrestaurant (te combineren met de artist talk / lezing)
19:30 - 21:00 uur Lokaal 2-gangendiner in het museumrestaurant (te combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen met verhaal op zaal).
19:00 - 22:00 uur Tentoonstellingen Strijd om het IJs en Rijzend Water en de interactieve ruimte geopend, met een verhaal op zaal.
19:00 - 20:30 uur Artist Talk en Lezing ‘Activisme of de nieuwe status quo? Kunstenaars over de klimaatcrisis’.
22:00 uur Einde avondopenstelling.

Klik hier om het gedetailleerde programma van de avond te bekijken.