heerlijke verhalen

Iedereen is welkom in Restaurant Stalpaert, een heerlijke plek om tot rust te komen, af te spreken en te genieten van eerlijk en heerlijk eten en drinken. De gerechten op de kaart zijn eenvoudig en betaalbaar, maar van topkwaliteit. Bijna alles komt van dichtbij en overal zit een verhaal achter... 
 

jouw feest in ons museum

 
 
 
 

menu's

 
 
 
 

restaurant stalpaert


Serieus: dit is het beste eten dat ik ooit op een kinderuitje heb gegeten. Quiches, salades, goede wijn (helaas is het daar te vroeg voor), biertjes van Brouwerij 't IJ, en een tosti in walvisvorm.

Oudervriendelijk *****

Kindvriendelijk ****

Parool - 20 januari 2015


Neem plaats… Restaurant Stalpaert is een museumrestaurant zoals je nog nooit hebt gezien. Je voelt je meteen thuis in de prachtige ruimte met uitzicht op het water. Je wordt aan tafel bediend. Hier ben je welkom. We hebben het beste van het beste voor je gezocht en gevonden: producten en ingrediënten met een verhaal, eerlijk en heerlijk en als het kan uit de omgeving. Onze chef-kok maakt er de lekkerste broodjes, soepen, salades en quiches mee: eenvoudig maar subliem.


De chef-kok kan rekening houden met speciale dieetwensen of allergieën. Er is voor ieder wat wils in Stalpaert. Je zit in comfortabele stoelen aan prachtige houten tafels. Kijk naar buiten, over het water, of naar de open bar waar van alles gebeurt. Maak gebruik van gratis WiFi. ’s Avonds is het restaurant beschikbaar voor besloten diners. Onze witte brigade verzorgt de catering voor alle bijeenkomsten, ook elders in het gebouw. Restaurant Stalpaert: dit verwacht je niet in een museum!


Restaurant Stalpaert is elke dag geopend van 9 tot 17 uur. Ook zonder museumkaartje ben je van harte welkom. Reserveren is niet mogelijk.


Leden van de Vriendenvloot krijgen 15 procent korting in Stalpaert (op vertoon van je Vriendenvlootpas).