Speciaal voor de avondopenstelling DISRUPT! heeft chef-kok Ralph Dahlhaus een vegetarisch 2-gangendiner samengesteld met lokale producten.

Speciaal voor deze avond heeft chef-kok Ralph Dahlhaus een vegetarisch 2-gangen diner (allergieën of intoleranties kun je doorgeven bij de reservering) samengesteld met lokale producten. Het hoofdgerecht bestaat uit een taartje van witlof met zoetzure champignons en een koekje van oude kaas. Daarbij wordt een frisse salade geserveerd. Het dessert bestaat uit hangop met appelcompote, kaneel meringue en honing. Dit 2-gangen diner kost € 21,- (exclusief drankjes).

Het Scheepvaartmuseum kookt volgens het Dutch Cuisine principe. Dit houdt in dat Het Scheepvaartmuseum gebruik maakt van (lokale) seizoensproducten, die herkenbaar en op een originele manier worden verwerkt.

Het Scheepvaartmuseum kookt volgens het Dutch Cuisine principe. Dit houdt in dat Het Scheepvaartmuseum gebruik maakt van (lokale) seizoensproducten, die herkenbaar en op een originele manier worden. Daarnaast wordt er duurzaam gekookt door minder dierlijke producten te gebruiken en afval te minimaliseren.

Er zijn twee tijden waarop je kunt reserveren:

18:00 - 19.30 uur: Goed te combineren met de artist talk / lezing en een bezoek aan de tentoonstellingen Strijd om het IJs en Rijzend Water met verhaal op zaal

19.30 - 21:00 uur: Goed te combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen Strijd om het IJs en Rijzend Water met verhaal op zaal.

Let op: dit programmaonderdeel is te reserveren t/m 9 december 2019.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.