Testimonials

Evenementenlocatie

Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Lees hier een aantal testimonials.

ORAM

We organiseren onze Winterborrel nu al een aantal jaren in het Scheepvaartmuseum en ondertussen kunnen onze leden het één niet meer los zien van het ander. Iedereen is enorm gecharmeerd van de locatie en met het hoge servicegehalte bleef niemand onbediend. Alle voorbereidingen voorafgaand aan de Winterborrel verliepen vlot en het operationele team, ten tijde van het event, was zeer flexibel en pro-actief. Ghiselinde, Laura en team bedankt voor de fijne samenwerking en op naar volgend jaar!

Lisa Prins, eventmanager ORAM (februari 2017)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het Scheepvaartmuseum is heel erg flexibel en meedenkend, zij hebben hele goede Duty Managers. We merken dat vooral bij het opbouwen, waar we nu voor de tweede keer mee bezig zijn. We zijn blij met de goede samenwerking met Het Scheepvaartmuseum.

Han-Maurits Schaapveld – projectdirecteur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees hier het gehele artikel

MTU Maintenance Hannover GmbH

The whole evening was absolutely fantastic & was making all of our customers very happy being there! From the beginning until the very end, everybody of the staff was always very friendly, well prepared, convenient while handling everything. The food was very delicious, the timing as well perfect. The guides were amicable & flexible – as our boats had some difficulties to arrive! Laura was taking care of everything in a very convenient & professional way – so again please a huge thanks to her as she is responsible that my bosses & all customers were very much enjoying this dinner event! In case we come back to Amsterdam, I would for sure get back to you & check if we could again work together!

October 2016, Kerstin Laske
MTU Maintenance Hannover GmbH, PR & Marketing Communications Manager

Beau Marriage

Hierbij wil ik jullie nogmaals enorm bedanken voor de fijne samenwerking mbt de bruiloft op 26 maart jl.
Wat is het heerlijk samenwerken met jullie allemaal. Bedankt voor jullie onuitputtelijke energie, geduld, flexibiliteit en professionaliteit. Ik kijk nu alweer uit naar onze volgende samen!

Beau Marriage – Anouk Aimée van den Dries (Weddingplanner)
26 maart 2016

SAS Institute Inc., JMP Division

We hosted the Welcome Dinner for our annual JMP Discovery Summit at the beautiful Maritime Museum for 220 guests. Our guests loved the exhibits, the beautiful décor and atmosphere, excellent service and everyone raved about the delicious cuisine! It was truly a pleasure working with Merel (Het Scheepvaartmuseum) for this very important event. Thank you helping make this evening flawless!
Holly Connors, Principal Campaign and Events Specialist

Blackboard Awards Dinner

Het Scheepvaartmuseum exceeded all expectations – again! Having held a small private tour and dinner for 30 people back in the summer of 2015, we again chose this wonderful venue for an international awards dinner in January 2016.

The entire event went smoothly from our first discussions, through building the concept, to delivery on the night (and of course, several changes and alterations along the way!). I cannot find the right words to express how pleased my client and I were with the whole process.

If you're looking for a professional, friendly, 'wow-factor' venue, you couldn't choose better than Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. I WILL be back with future clients (January 20, 2016).
Carole Lindop
CRL Event Management

Nederlandse Defensie Academie

Naar aanleiding van onze zoektocht naar een geschikte locatie met uitstraling voor opening van een congres met hoogwaardige gasten en sprekers in het centrum Amsterdam, kwamen we op aanraden van collega's van het Ministerie van Buitenlandse Zaken al snel uit op Het Scheepvaartmuseum.

Meestal beloven de folders/websites meer dan een locatie kan waarmaken. Bij Het Scheepvaartmuseum viel bij het eerste contact het tegenovergestelde op. Er werd vriendelijk en klantgericht gecommuniceerd en gehandeld in het voortraject, waarbij met alle wensen en eisen rekening werd gehouden. Niets werd aan het toeval overgelaten.

Bij aankomst van onze 50 gasten viel meteen op hoe foto's onrecht doen aan deze schitterende locatie. De met glas overdekte binnenplaats is werkelijk schitterend. Ook de smaakvol ingerichte conferentie zaal met uitzicht op het water viel bij onze internationale gasten goed in de smaak. Helaas hadden wij in ons programma geen tijd om gebruik te maken van het aanbod tegen een kleine meerprijs de mogelijkheid te bieden om het museum zelf te bezoeken, maar ik zou dat zeker aanraden.

Belangrijker als organiserende partij is echter de ondersteuning die op een dergelijke locatie wordt aangeboden bij altijd opkomende bijzonderheden. Bij aankomst stonden zowel voor presentatiehulpmiddelen, garderobe, beveiliging, koffie als algehele ondersteuning professioneel personeel klaar, die direct oplossingen boden voor alle opkomende uitdagingen en wensen.

Bij deze nog hartelijk dank aan alle medewerkers die bij hebben gedragen aan het succes van onze conferentie.
Het Scheepvaartmuseum is waarschijnlijk niet de goedkoopste conferentie locatie in Amsterdam, maar qua uitstraling, ondersteuning en afhandeling het beste wat ik tot nu toe heb mogen meemaken (30 november 2015).
Maurice Snackers
Hoofd Internationale en Specifieke Opleidingen
Nederlandse Defensie Academie

Shell

Jolien Snoek, Shell Events & Exhibitions: als onderdeel van een conferentie hebben wij een diner georganiseerd op Het Open Pleyn.
De aankomst per boot zorgde voor een goede start en de aanblik van de zaal toen de gasten de ruimte in kwamen zorgde echt voor een wow-effect! Het zag er geweldig uit en onze internationale gasten hebben enorm genoten. Een mooi menu en passende aankleding zorgden voor de juiste sfeer; de prettige samenwerking zorgde voor een perfecte uitvoering van dit evenement (21 oktober 2015).

DienstenCentrum Internationale Ondersteuning Defensie

Henri Daamen, DienstenCentrum Internationale Ondersteuning Defensie: heel hartelijk bedankt voor de zeer prettige samenwerking vooraf en tijdens de afgelopen week. Zowel de themadagen als de Commando overdracht zijn mede door de inzet van Merel en haar collega's van de catering van Het Scheepvaartmuseum een groot succes geworden. Vooral de relaxte manier waarop jullie dit doen is als zeer prettig ervaren (oktober 2015).

Duits Nederlandse Handelskamer

Uta Gunnink: wij hebben begin oktober 2015 in het Scheepvaartmuseum ons 110 jarig bestaan mogen vieren. Het museum heeft een prachtige locatie in het hart van Amsterdam. Vanaf de planning tot na het evenement hadden wij een uitstekende professionele begeleiding door de medewerkers van het Scheepvaartmuseum, vooral mevrouw Miriam Heijne was voor ons hierin zeer behulpzaam. Vanuit het museum is alles voor gedaan om dit jubileumsfeest tot een succes te leiden zodat het uiteindelijk voor ons en onze gasten een "rundum gelungenes Fest" was. Wij komen graag terug! (oktober 2015)

Nederlands Huisartsen Genootschap

Mariette Henkes, teamleider Evenementen: op 9 oktober hebben wij een feest georganiseerd in Het Scheepvaartmuseum.
Deelnemers kwamen met de rondvaartboot aan en werden in de gelegenheid gesteld om het prachtige VOC schip te bezichtigen. Daarna werden ze ontvangen met een drankje op het Open Pleyn. Na een heerlijk driegangen diner werd er volop gedanst.
Voor onze nationale en internationale gasten werd het een onvergetelijke avond. We danken Het Scheepvaartmuseum voor de fijne samenwerking en de geweldige avond (9 oktober 2015)

Cruise Lines International Association (CLIA) Nederland

CLIA Nederland, Marlies Grent: "Onze promotionele belangenorganisatie, Cruise Lines International Association (CLIA) Nederland, is in contact gekomen met het Scheepvaartmuseum via Amsterdam Cruiseport, partner van CLIA. Een goede 'match', want het Scheepvaartmuseum bleek een perfecte locatie voor het houden van onze jaarlijkse persbijeenkomst om de cruisejaarcijfers te publiceren. De bereidwilligheid van het Scheepvaartmuseum om het event tot een succes te maken, was uitzonderlijk. En door de fijne samenwerking kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement dat voor herhaling vatbaar is. Dank jullie wel!"
(17 maart 2015)

Nieuwsbrief