Ledenactiviteiten

De leden van de Vereeniging bieden we verdieping door middel van previews van tentoonstellingen, rondleidingen, lezingen, het Jaarboek en het collectieblad Zeemagazijn. Bovendien mogen leden altijd een introducé meenemen naar het museum en de bijeenkomsten.

Vrijdag 15 december 14.30-17.00 | Museumsymposium

Licht op het oudste scheepsmodel

De middag staat in het teken van het 27ste Jaarboek en tijdens deze middag schijnen we meer licht op het oudste Nederlandse scheepsmodel, uit circa 1560. Prof. dr. Louis Sicking heeft als Dr. Ernst Crone Fellow en tevens auteur van het Jaarboek, het model in 2015-2016 uitvoerig bestudeerd.
Klik hier voor de uitnodiging en de agenda.

Aanmelden

U kunt zich voor de activiteiten aanmelden door middel van een e-mail aan activiteiten@hetscheepvaartmuseum.nl of te bellen naar (020) 523 22 00. U ontvangt per activiteit tijdig een uitnodiging waarin u meer leest over het programma en de eventuele kosten. Mocht u deze uitnodigingen nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens. (alle bovengenoemde data en tijden onder voorbehoud)

Opening tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme inovaties'

Opening tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme inovaties'

Publieksprogrammering Het Scheepvaartmuseum

Als lid kunt u zich voorinschrijven en gratis deelnemen aan de andere activiteiten zoals instaprondleidingen en klassieke concerten die het museum in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam organiseert.

Nieuwsbrief