Het Scheepvaartmuseum is een gewilde locatie op het gebied van foto- en filmshoots en heeft met regelmaat de pers over de vloer. Bekijk hier alle benodigde informatie om een shoot te boeken of een persbezoek in te plannen.

Aanvragen foto- en filmshoots

Dien een aanvraag voor foto shoots en/of filmopnamen in via een mail naar: pr@hetscheepvaartmuseum.nl. Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken, hanteren wij een doorlooptijd van twee weken.

Voorwaarden persbezoeken

Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van de afdeling Communicatie. De kassamedewerkers van het museum kunnen geen perskaarten, visitekaartjes of andere mediapassen accepteren om gratis toegang te verlenen. Neem s.v.p. vooraf contact op met de afdeling Communicatie. Bij voorkeur per mail naar de pr-afdeling. Volledige contactgegevens (naam, adres etc.) Opdrachtgever / medium Datum van bezoek Reden voor bezoek