De leden van de Vereeniging bieden we verdieping door middel van previews van tentoonstellingen, rondleidingen, lezingen, het Jaarboek en het collectieblad Zeemagazijn. Bovendien mogen leden altijd een introducé meenemen naar het museum en de bijeenkomsten.

jaarprogramma's

Vanwege de Covid-19 uitbraak kunnen alle activiteiten voor leden voorlopig geen doorgang hebben.

aanmelden

U kunt zich voor de activiteiten aanmelden door middel van een e-mail aan rsvp@hetscheepvaartmuseum.nl of te bellen naar (020) 523 22 00. U ontvangt per activiteit tijdig een uitnodiging waarin u meer leest over het programma en de eventuele kosten. Mocht u deze uitnodigingen nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens. (alle bovengenoemde data en tijden onder voorbehoud)

Opening tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme inovaties'

Publieksprogrammering Het Scheepvaartmuseum

Als lid kunt u zich voorinschrijven en gratis deelnemen aan de andere activiteiten zoals instaprondleidingen en klassieke concerten die het museum in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam organiseert.