De leden van de Vereeniging bieden we verdieping door middel van previews van tentoonstellingen, rondleidingen, lezingen, het Jaarboek en het collectieblad Zeemagazijn. Bovendien mogen leden altijd een introducé meenemen naar het museum en de bijeenkomsten.

Vrijdag 23 februari 13.30 - 16.30 uur: Fellowshipsmiddag

Via het Fellowship-programma doen academici jaarlijks wetenschappelijk onderzoek naar delen van onze collectie. Tijdens deze middag delen de huidige fellows de resultaten van hun onderzoek met u.
Klik hier voor de uitnodiging

Dinsdag 15 mei 16.00 - 18.00 uur : ALV | Algemene ledenvergadering

Op dinsdag 15 mei vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Half april zullen de leden een uitnodiging ontvangen om hierbij aanwezig te zijn.

Opening tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme inovaties'

Aanmelden

U kunt zich voor de activiteiten aanmelden door middel van een e-mail aan activiteiten@hetscheepvaartmuseum.nl of te bellen naar (020) 523 22 00. U ontvangt per activiteit tijdig een uitnodiging waarin u meer leest over het programma en de eventuele kosten. Mocht u deze uitnodigingen nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens. (alle bovengenoemde data en tijden onder voorbehoud)

Publieksprogrammering Het Scheepvaartmuseum

Als lid kunt u zich voorinschrijven en gratis deelnemen aan de andere activiteiten zoals instaprondleidingen en klassieke concerten die het museum in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam organiseert.