Er zijn verschillende manieren Het Scheepvaartmuseum te steunen als particulier. Stap in Het Compagnie Fonds of word lid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum en word vriend.

Bijzondere giften, schenken en nalaten

U kunt zowel eenmalig of incidenteel schenken aan Het Scheepvaartmuseum of een periodieke gift doen. U kunt ook gericht geven aan een specifiek project van Het Scheepvaartmuseum waar uw interesse naar uit gaat. Met uw bijdrage kunt u onder andere restauratie, tentoonstellingen, educatieve projecten en publieksprogrammering mogelijk maken. Ook kunt u Het Scheepvaartmuseum opnemen in uw testament. U kunt hiervoor contact opnemen met Anne-Floor van Tilburg.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!