Als particulier kunt u Het Scheepvaartmuseum op verschillende manieren ondersteunen.

Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum

Als lid maakt u behoud, onderzoek en uitbreiding van de collectie mogelijk. Lees hier welke extra's wij u als lid bieden.

Het Compagnie Fonds

Het Compagnie Fonds bestaat uit particuliere gevers die met hun gift de vernieuwing en vooruitgang van het museum ondersteunen. Het is een exclusief gezelschap, gedreven door ondernemerschap, durf en visie. Zeventien Heeren én Dames leiden hun eigen Kamer. We nodigen u graag uit voor een kennismaking. Mail ons voor meer informatie en vragen over Het Compagnie Fonds.

Bijzondere giften, schenken en nalaten

U kunt zowel eenmalig of incidenteel schenken aan Het Scheepvaartmuseum of een periodieke gift doen. U kunt ook gericht geven aan een specifiek project van Het Scheepvaartmuseum waar uw interesse naar uit gaat. Met uw bijdrage kunt u onder andere restauratie, tentoonstellingen, educatieve projecten en publieksprogrammering mogelijk maken. Ook kunt u Het Scheepvaartmuseum opnemen in uw testament. U kunt hiervoor contact opnemen met Anne-Floor van Tilburg.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!