Word vriend van Het Scheepvaartmuseum. Als Vriend heb je onbeperkt en gratis toegang tot het museum met een gast. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve lezingen, rondleidingen en events. Je bent al Vriend vanaf 75,- per jaar!

Ontdek alle voordelen die je als vriend van het museum krijgt, en meld je direct aan via het formulier onderaan deze pagina.

Lid | 75,- per jaar voor 2 personen

Toegang tot het museum voor u en uw introducé / 3x per jaar het Zeemagazijn, het magazine met nieuws over de collectie / 15% korting in het restaurant en de museumwinkel / Voorinschrijven op publieksprogrammering / Uitnodigingen voor exclusieve evenementen / Exemplaar van het wetenschappelijk jaarboek.

Lid 20/m 35 jaar | 75,- per jaar voor 2 personen (vriendenkring)

Alle hiervoor genoemde privileges, plus / Jaarlijkse exclusieve netwerkbijeenkomst met de Vriendenkring.

Lid-begunstiger | 250,- per jaar voor 2 personen

Alle hiervoor genoemde privileges, plus / Uitnodigingen voor de opening van nieuwe tentoonstellingen / Gratis toegang voor uw (klein)kinderen.

Lid-bijzonder begunstiger | 1.000,- voor 2 personen

Alle hiervoor genoemde privileges, plus / Exemplaar van het collectieboek Het Scheepvaartmuseum / Jaarlijkse vaartocht met historisch stoomschip Christiaan Brunings / Jaarlijkse bijeenkomst met museumdirectie.

Dankzij uw steun maakt u behoud, onderzoek en uitbreiding van de collectie mogelijk.

Meer informatie

*Wilt u meer informatie over het steunen van het museum of over de Vriendenkring voor leden van 20 t/m 35 jaar? Anne-Floor van Tilburg, Hoofd Development, staat u graag te woord op telefoonnummer 020 5232 200 of via e-mail. U kunt zich ook direct aanmelden via onderstaand formulier.

Ik kom aan boord

Betalingsgegevens

Uw lidmaatschap beëindigen kan jaarlijks met één telefoontje of e-mail.