Word lid van Het Scheepvaartmuseum. Als lid heb je onbeperkt en gratis toegang tot het museum met een gast. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve lezingen, rondleidingen en events. Je bent al lid vanaf 75,- per jaar!

Ontdek alle voordelen die je als lid van het museum krijgt, en meld je direct aan via het formulier onderaan deze pagina.

lid | €75,- per jaar voor 2 personen

Als lid heb je onbeperkt toegang tot het museum samen met een gast. Je wordt uitgenodigd voor speciale ledenactiviteiten (zoals lezingen en previews) en ontvangt jaarlijks een exemplaar van ons wetenschappelijk jaarboek.

jonge compaen | €75,- voor 2 personen (<35 jaar)

De Jonge Compaenen zijn onze jongste ambassadeurs tot 35 jaar. Als Jonge Compaen ontvang je alle privileges als lid en word je uitgenodigd voor exclusieve bijeenkomsten van de Jonge Compaenen.

Fellowshipskring | €250,- per jaar voor 2 personen

Als lid van de Fellowshipskring ontvang je alle privileges als lid en ondersteun je specifiek de fellows van het museum. Lees meer over de fellowships.

Zeilkring | €1000,- per jaar voor 2 personen (35 - 50 jaar)

Als lid van de Zeilkring ontvang je alle privileges als lid en word je uitgenodigd voor exclusieve Zeilkring bijeenkomsten.

Collectiekring | €1000,- per jaar voor 2 personen

Als lid van de Collectiekring ontvang je alle privileges als lid en word je uitgenodigd voor exclusieve Collectiekring bijeenkomsten.

agenda

Vanwege de huidige omstandigheden rondom Covid-19 zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Neem contact op met Jacqueline Visser via 020-523 22 64 of e-mail. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Ik kom aan boord

Betalingsgegevens

Uw lidmaatschap beëindigen kan jaarlijks met één telefoontje of e-mail.