Word vriend van Het Scheepvaartmuseum. Als Vriend heb je onbeperkt en gratis toegang tot het museum met een gast. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve lezingen, rondleidingen en events. Je bent al Vriend vanaf 75,- per jaar!

Ontdek alle voordelen die je als vriend van het museum krijgt, en meld je direct aan via het formulier onderaan deze pagina.

Zeilkring | €1000,- per jaar voor 2 personen (35 - 50 jaar)

Als lid van de Zeilkring ontvang je alle privileges als Vriend en word je uitgenodigd voor exclusieve Zeilkring bijeenkomsten. Klik hier voor de agenda van de Zeilkring

Collectiekring | €1000,- per jaar voor 2 personen

Als lid van de Collectiekring ontvang je alle privileges als Vriend en word je uitgenodigd voor exclusieve Collectiekring bijeenkomsten.

agenda

Bekijk hier de agenda met alle exclusieve bijeenkomsten voor:

meer informatie?

Neem contact op met Ellen Wybenga via 020-523 22 60 of e-mail. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Ik kom aan boord

Betalingsgegevens

Uw lidmaatschap beëindigen kan jaarlijks met één telefoontje of e-mail.