Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe water werelden verbindt. Het museum staat bekend als spraakmakend en toonaangevend museum met één van de grootste en meest bijzondere maritieme collecties ter wereld. Dagelijks ontvangen we vele bezoekers, variërend van museumliefhebbers tot dagtoeristen en schoolklassen. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en zakelijke events.

Wij streven er naar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Zo ook ons keukenteam die zowel de catering voor de daghoreca verzorgt, als de banqueting van evenementen tot maximaal 1000 gasten. Deze afdeling Keuken zoekt voor de versterking van het team een:

Afwasser (36 uur per week)

Wat ga je doen?

Met behulp van een professionele was-en spoelmachine zorg je voor schoon servies, glaswerk, bestek en overige keukenmaterialen. Voor een blinkend resultaat verzorg je het nadrogen, poleren en oppoetsen met de hand. Ook sorteer je serviesgoed en bestek en ruimt dit vervolgens op. Je werkt in roosterdienst wanneer het restaurant open is (overdag) en eventueel wanneer evenementen en partijen plaatsvinden (overdag en ‘s avonds). Dat kan elke dag van de week zijn. Verder:

• Je houdt de afwasruimte schoon en je maakt ook de andere werkruimtes schoon;
  • Je helpt incidenteel je collega’s van andere afdelingen met verschillende kleine klussen in bijvoorbeeld het medewerkersrestaurant, keuken, restaurant en banqueting;
  • Je werkt volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.

Wie zoeken wij?

Je bent iemand die snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en in drukke situaties houd jij je hoofd altijd koel. Ook werk je graag in een team, bent flexibel beschikbaar en je neemt initiatief op de goede momenten. Wij vragen:

• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken;
  • Je spreekt en verstaat de Nederlandse taal en/of Engelse taal.

Wat bieden wij?

Jouw werkplek bevindt zich in één van de mooiste musea van Amsterdam. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Je komt terecht in een zelfstandige functie in een enthousiast en betrokken team. Wij bieden:

• Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en valt in schaal 2 (min. € 1620,06 - tot max. € 1846,11 -). Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise. B.V. De horeca CAO is van toepassing;
  • 8% vakantietoelage en 3,15% eindejaarsuitkering;
  • Jaarcontract voor 36 uur per week;
  • Deelname aan pensioenregeling (vanaf 18 jaar) en korting op collectieve verzekeringen;
  • Museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting in de museumwinkel en het restaurant.

Reageren

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ralph Dahlhaus (Chef kok) via rdahlhaus@hetscheepvaartmuseum.nl. Als je vragen hebt over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, via werkenbij@hetscheepvaartmuseum.nl. Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je cv en motivatie zo spoedig mogelijk per e-mail naar werkenbij@hetscheepvaartmuseum.nl. Bij voldoende aanmeldingen sluit de vacature.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!