Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe water werelden verbindt. Het museum staat bekend als spraakmakend en toonaangevend museum met één van de grootste en meest bijzondere maritieme collecties ter wereld. Dagelijks ontvangen we vele bezoekers, variërend van museumliefhebbers tot dagtoeristen en schoolklassen. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en zakelijke events.

Het Scheepvaartmuseum zoekt een allround:

Medewerker Technische Dienst (36 uur)

Als Medewerker Technische Dienst werk je mee aan het onderhoud van de museumgebouwen, de museumschepen en de tentoonstellingen. Je controleert de staat van het onderhoud en rapporteert geconstateerde gebreken bij de Chef Technische Dienst.

Taken en verantwoordelijkheden

• Je verricht onderhoud aan gebouwen en tentoonstellingen;
  • Je werkt mee aan de voorbereidingen, opbouw, inrichting en demontage van tentoonstellingen;
  • Je verricht timmerwerkzaamheden, waaronder het maken van schotten, constructies, rekken, etc.;
  • Je begeleidt de uitvoering van onderhouds- en opbouwwerkzaamheden door externe bedrijven;
  • Je werkt mee aan technische werkzaamheden in het museum en verricht hand- en spandiensten voor de afdeling Technische Dienst;
  • Je neemt deel aan BHV trainingen;
  • Je draait mee in storingsdiensten;
  • Je werkt mee in projectgroepen en werkgroepen.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en van aanpakken houdt. Je bent organisatiesensitief, gaat graag zelfstandig en doelgericht te werk en hebt een open houding. En verder:

• Je hebt een relevante technische vmbo- of mbo-opleiding afgerond;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent gastgericht, ondernemend en integer;
  • Je bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken;
  • Je bent flexibel en creatief (vindingrijk);
  • Electrotechnische kennis is een pré;
  • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en te overleggen.

Wat bieden wij?

Jouw werkplek bevindt zich in één van de mooiste musea van Amsterdam. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Wij bieden:

• Een uitdagende, gevarieerde en zelfstandige functie in een gastgerichte omgeving
  • Een plek in een ervaren, hardwerkend en collegiaal team in een organisatie waar veel gebeurt
  • Ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling
  • Deelname aan pensioenregeling en korting op collectieve verzekeringen
  • Museumkaart

Salaris

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal 4 of 5. Het salaris ligt tussen € 2.023 en € 2.559 bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoelage en 3,15% eindejaarsuitkering. Het dienstverband wordt afgesloten met de Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam. De Museum CAO is van toepassing.

Reageren

Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met Erwin Stegenga (chef Technische Dienst) tel. (020) 52 32 215 of de afdeling HR, tel. (020) 52 32 425. Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het profiel, stuur dan je cv met motivatie zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vrijdag 25 januari 2019 per e-mail naar werkenbij@hetscheepvaartmuseum.nl.

Het Scheepvaartmuseum streeft ernaar om met haar personeelsbestand een afspiegeling te zijn van de Nederlandse samenleving. In dat kader hopen wij van harte sollicitaties te ontvangen van kandidaten met diverse culturele achtergronden.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!