Het Scheepvaartmuseum is naast toonaangevend maritiem museum ook een geweldige locatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Diners onder de sterrenhemel van het Open Pleyn, (inter)nationale congressen en seminars, recepties, scheepsdopen of trouwerijen met uitzicht op het VOC-schip, het kan allemaal.

Voor de afdeling Evenementen staat gastvrijheid centraal. De accountmanagers adviseren onze opdrachtgevers over de mooiste invulling van hun evenement en staan hen bij in het gehele traject, van aanvraag tot factuur. Help jij ons mee de verwachtingen van onze gasten te overtreffen in een bijzondere museumomgeving?

Het Scheepvaartmuseum zoekt een:

Accountmanager Evenementen (fulltime, 38 uur)

Wat ga je doen?

Als accountmanager fungeer je als visitekaartje van het museum en ben je verantwoordelijk voor de verhuur van de evenementruimtes en alle bijbehorende aspecten. Je richt je daarbij op het volledige verkoopproces: het aannemen van de boeking, het invullen van de wensen, het besluitproces, de overdracht naar de operationele afdelingen tot aan de facturatie en aftersales. Andere werkzaamheden:

• je zorgt voor uitstekend relatiebeheer: extern met opdrachtgevers, relaties en stakeholders, intern met collega’s in het museum. Je stemt je werkzaamheden nauw af met de verschillende operationele afdelingen;
  • je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de gebudgetteerde omzet uit de evenementen;
  • je voorziet je leidinggevende van terugkoppeling over trends, prijzen en andere relevante ontwikkelingen in de markt;
  • je draagt bij aan de effectiviteit en efficiëntie van de operationele processen op de afdeling.

Wie zoeken wij?

Je bent een commercieel talent dat in staat is om de klantwensen optimaal te vertalen in unieke evenementen. Je bent makkelijk in de omgang en weet je benaderingswijze zonder moeite af te stemmen op de verschillende doelgroepen en segmenten. Daarnaast ben je representatief, enthousiast en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen onder tijdsdruk. Verder heb je:

• een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau;
  • relevante ervaring als accountmanager;
  • je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, bij voorkeur ook andere talen.

wat bieden wij?

Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Je komt terecht in een ambitieus- en betrokken team en dat alles op deze prachtige plek in Amsterdam.

• Het salaris is vastgesteld in schaal 7 en is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het salaris in deze schaal ligt tussen € 2.306,31 en € 2.893,20 bruto per maand (fulltime, 38 uur). Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise B.V. en de cao voor het horeca- en aanverwante bedrijf is van toepassing;
  • Een jaarcontract voor 38 uur per week;
  • Deelname aan pensioenregeling en korting op collectieve verzekeringen;
  • 3,15 % eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
  • Een museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting in het restaurant en winkel;
  • Ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je cv en motivatie dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 16 januari 2019, per e-mail naar werkenbij@hetscheepvaartmuseum.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Ronald van Lopik, Hoofd Commerciële Zaken, tel. (020) 52 32 344. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. (020) 52 32 425. Graag vermelden wij alvast dat de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het Scheepvaartmuseum streeft ernaar om met haar personeelsbestand een afspiegeling te zijn van de Nederlandse samenleving. In dat kader hopen wij van harte sollicitaties te ontvangen van kandidaten met diverse culturele achtergronden.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!