Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan waarin hospitality, horeca en retail samenkomen? Grijp dan nu je kans en kom werken als Medewerker Horeca en Bezoekersontvangst!

Wat ga je doen?

Als visitekaartje van het museum rouleer jij tussen werkzaamheden in ons restaurant Stalpaert, de Guest Services en onze museumwinkel en als nodig onze evenementen afdeling ondersteunt. Het is een baan met veel variatie waarin jij samen met je collega’s van de afdeling Operations een topteam vormt en zorgt voor een ultieme ervaring in het museum.

Guest Services – je ontvangt gasten van het museum, maakt hen wegwijs, adviseert hen over te bezoeken tentoonstellingen en controleert de toegangskaarten op verschillende punten in het museum. Tot slot sta je als host bij onze nieuwste tentoonstelling, de VR-experience.

Restaurant Stalpaert – je draait mee in de bediening van ons café/restaurant. Je zorgt ervoor dat de gasten kunnen genieten van o.a. heerlijke koffie en huisgemaakt gebak en broodjes.

Museumwinkel Het Pakhuys – de museumwinkel biedt een groot aanbod van producten. Allemaal uniek en in lijn met ons museum. Aan jou de taak om deze producten te verkopen. Je adviseert en helpt de bezoekers bij hun aankoop en zorgt ervoor dat de winkel er tip top in orde uit ziet.

Wie zoeken wij?

Ondanks dat je rouleert tussen onze drie outlets, ligt de focus nu voornamelijk op het horeca gedeelte. Horeca ervaring vinden we daarom heel belangrijk. Daarnaast werk je graag in een team, houdt van afwisseling en je bent iemand die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Gastvrijheid zit in je genen en in een stressvolle situatie houd jij je hoofd koel. Verder heb je:

  • kennis van geautomatiseerde (kassa) systemen is een pré;
  • bij voorkeur ervaring als barista en andere horeca werkzaamheden;
  • beheersing (vloeiend) van de Nederlands en Engels taal, extra vreemde talen zijn een pré;
  • je bent wekelijks minimaal 1 weekenddag beschikbaar om te werken.

Wat bieden wij?

Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Je staat met een gemotiveerd team op de vloer en dat alles op deze prachtige plek in Amsterdam.

  • je verdient € 11,- bruto per uur en het salaris is vastgesteld in schaal 4. Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise. B.V. De horeca CAO is van toepassing;
  • een jaarcontract tussen de 16 en 32 uur per week. Wij bieden maximaal een dienstverband van 2 jaar;
  • deelname aan pensioenregeling en korting op collectieve verzekeringen;
  • 3,4 % eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
  • een museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting in het restaurant en winkel;
  • ruimte voor zelfontplooiing (interne trainingen) en ontwikkeling.

Reageren

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast over de functie? Reageer dan zo snel mogelijk door je motivatie en cv per email te sturen naar werkenbij@hetscheepvaartmuseum.nl. Bij voldoende aanmeldingen sluit de vacature.

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Roderik Hartman 020-52 32 272. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. 020-52 32 425. Graag vermelden wij alvast dat de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het Scheepvaartmuseum streeft ernaar om met haar personeelsbestand een afspiegeling te zijn van de Nederlandse samenleving. In dat kader hopen wij van harte sollicitaties te ontvangen van kandidaten met diverse culturele achtergronden.

Over het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum staat bekend als spraakmakend en toonaangevend maritiem museum met één van de grootste maritieme collecties ter wereld. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie. Dagelijks ontvangen we vele gasten, variërend van echte museumliefhebbers tot dagtoeristen en van schoolklassen tot gasten van zakelijke evenementen.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.