ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan waarin hospitality en horeca samenkomen?

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe water werelden verbindt. Het museum staat bekend als spraakmakend en toonaangevend museum met één van de grootste en meest bijzondere maritieme collecties ter wereld. Dagelijks ontvangen we vele bezoekers, variërend van museumliefhebbers tot dagtoeristen en schoolklassen. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en zakelijke events.

Ter versterking van de gastgerichte afdelingen in het museum zoeken wij een:

medewerker horeca en bezoekersontvangst (24-32 uur)

wat ga je doen?

Als visitekaartje van het museum ben je afwisselend aan het werk tijdens evenementen in het museum ( van recepties en lezingen tot huwelijken, feesten en high end diners)  en draai je mee in de bediening van ons café/restaurant.  Hier zorg je ervoor dat de gasten kunnen genieten van onder andere heerlijke koffie en huisgemaakt gebak en broodjes.

Daarnaast werk je bij de afdeling Guest Services wanneer nodig. Dit  houdt in het ontvangen en wegwijs maken van gasten in het museum en hen adviseren over te bezoeken tentoonstellingen.

Kortom, een baan  waarin jij samen met je collega’s van de afdeling Operations een topteam vormt en zorgt voor een ultieme ervaring van de bezoeker in het museum.

wie zoeken wij?

Je werkt graag in een team en bent iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Gastvrijheid zit in je genen en in een stressvolle situatie houd jij je hoofd koel. Verder heb je:

  • kennis van geautomatiseerde (kassa) systemen is een pré;
  • bij voorkeur ervaring als barista en andere horeca werkzaamheden;
  • beheersing (vloeiend) van de Nederlands en Engels taal, extra vreemde talen zijn een pré;
  • je bent wekelijks minimaal 1 weekenddag beschikbaar om te werken.

wat bieden wij?

Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Je staat met een gemotiveerd team op de vloer en dat alles op deze prachtige plek in Amsterdam.

Daarnaast bieden wij:

  • je verdient € 11,11 bruto per uur en het salaris is vastgesteld in schaal 4. Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise. B.V. De horeca CAO is van toepassing;
  • een jaarcontract tussen de 24 en 32 uur per week;
  • deelname aan pensioenregeling en korting op collectieve verzekeringen;
  • 3,4 % eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;een museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting in het restaurant en winkel;
  • ruimte voor zelfontplooiing (interne trainingen) en ontwikkeling.

reageren

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 15 maart 2020 onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met  Roderik Hartman (operationeel manager) tel. 020-52 32 272.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. (020) 5232 425. Graag vermelden wij alvast dat de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het Scheepvaartmuseum streeft ernaar om met haar personeelsbestand een afspiegeling te zijn van de Nederlandse samenleving. In dat kader hopen wij van harte sollicitaties te ontvangen van kandidaten met diverse culturele achtergronden

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.