Als nationaal maritiem museum ontvangen we dagelijks vele bezoekers, variërend van museumliefhebbers tot dagtoeristen en schoolklassen. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en zakelijke events.

Wij streven er naar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Zo ook ons keukenteam die zowel de catering voor de daghoreca verzorgt, als de banqueting van evenementen tot maximaal 1000 gasten. Ter versterking van het keukenteam zoeken wij een:

afwasser (16-38 uur)

wat ga je doen?

Samen met jouw directe collega zorg je met behulp van een professionele was- en spoelmachine voor schoon servies, glaswerk, bestek en overige keukenmaterialen. Voor een blinkend resultaat verzorg je het nadrogen, poleren en oppoetsen met de hand. Ook sorteer je serviesgoed en bestek en ruimt dit vervolgens op. Je werkt in roosterdienst wanneer het restaurant open is (overdag) en eventueel tijdens evenementen en partijen (overdag en ‘s avonds). Dat kan elke dag van de week zijn. Verder:

• houd je de afwasruimte schoon en maak je ook de andere werkruimtes schoon;
  • help je incidenteel je collega’s  van andere afdelingen met verschillende kleine klussen in bijvoorbeeld het medewerkersrestaurant, keuken, restaurant en banqueting;
  • werk je volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.

wie zoeken wij?

Je bent iemand die zelfstandig kan werken, snel schakelt tussen verschillende werkzaamheden en die in drukke situaties het hoofd koel houdt. Verantwoordelijkheidsgevoel en aandacht voor het naleven van voorschriften en procedures zijn erg belangrijk in deze functie. Ook werk je graag in een team, ben je flexibel beschikbaar en neem je initiatief op de goede momenten. Wij vragen verder:

• ervaring in een soortgelijke functie;
  • bereidheid om ook ’s avonds en in het weekend te werken;
  • je spreekt en verstaat de Nederlandse en/of Engelse taal.

wat bieden wij?

Jouw werkplek bevindt zich in één van de mooiste gebouwen in Amsterdam binnen een
betrokken en open organisatie met  leuke collega’s. Verder bieden wij:

• het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en valt in schaal 2 (min. € 1.725,00  tot max. € 1.960,84  op basis van 38 uur per week). Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise. B.V. De horeca CAO is van toepassing;
  • 8% vakantietoeslag en 3,4% eindejaarsuitkering;
  • deelname aan pensioenregeling en korting op collectieve verzekeringen;
  • museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting in de museumwinkel en het restaurant.

reageren

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ralph Dahlhaus (Chef kok) tel. (020) 5232 276. Als je vragen hebt over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. (020) 5232 425. Graag vermelden wij alvast dat de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het Scheepvaartmuseum onderschrijft de Code Diversiteit en Inclusie. Wij vinden het belangrijk om een divers medewerkersbestand te hebben en een inclusieve werkomgeving te creëren waar ruimte is voor verschillen. Wij zoeken actief naar collega’s die de diversiteit van onze teams versterken en hopen ook voor deze functie van harte sollicitaties te ontvangen van veel verschillende soorten kandidaten. Deze vacature staat open voor iedereen, ook voor kandidaten van buiten de culturele sector.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Click here for the English version of the vacancy.