Kom aan boord bij één van de meest diverse evenementenlocaties in historisch Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum is naast toonaangevend maritiem museum ook een geweldige locatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Het monumentale pand uit 1656 met zijn unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam heeft alles in huis om een succesvol zakelijk of feestelijk evenement te organiseren voor grote en kleine gezelschappen. Diners onder de sterrenhemel van het Open Plein, (inter)nationale congressen en seminars, recepties, scheepsdopen of trouwerijen met uitzicht op het VOC-schip, het kan bij ons allemaal.

De afdeling evenementen is verantwoordelijk voor het uitvoeren van partijen en evenementen in Het Scheepvaartmuseum, variërend in grootte van ca. 10 tot 1000 gasten. Bij elke event staat gastvrijheid voor het team centraal in het gehele traject, van de aanvraag tot de factuur. Ter versterking van ons evenemententeam zoeken we een servicegerichte en enthousiaste:

Partymanager (38 uur)

Wat ga je doen?

Als partymanager coördineer je en werk je in de uitvoering van partijen en evenementen die in Het Scheepvaartmuseum georganiseerd worden. Van een intiem diner en grote zakelijke bijeenkomsten tot aan bruiloften en evenementen zoals Museumnacht. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van sales, het keukenteam, beveiliging en de huishoudelijke dienst. Afhankelijk van de omvang van het evenement draai je deze samen met een collega of zelfstandig. Je geeft leiding aan de medewerkers bediening, die veelal via een uitzendbureau aan Het Scheepvaartmuseum verbonden zijn. Dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor de verdeling van werkzaamheden en aanwijzingen en instructies geeft waar nodig. Ook stem je het programmaverloop af met de opdrachtgever en ben je het eerste aanspreekpunt voor externe partijen. De opbouw en afbouw van een evenement behoort ook tot jouw takenpakket. Een paar sterke armen zijn daarom mooi meegenomen.

Wie zoeken wij?

Met jouw enthousiasme weet jij hoe je een team motiveert om een topresultaat te leveren. Je neemt graag de leiding en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Ook ben je stressbestendig en heb je oog voor detail. Verder vragen wij:

• een (recent) afgeronde horecaopleiding op mbo- of hbo-niveau;
  • relevante (leidinggevende) werkervaring;
  • ervaring in de partycateringbranche is een pré;
  • werken in het weekend of in de avonduren is voor jou geen probleem;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • bij voorkeur ben je in het bezit van de certificaten BHV en sociale hygiëne
  • ervaring met (horeca) kassasystemen;
  • in rustige periodes ondersteun je het operationele team van het café-restaurant, de museumwinkel en kaartverkoop in hun werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Jouw werkplek bevindt zich in één van de mooiste musea van Amsterdam. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en ligt op basis van een fulltime salaris tussen de €2.287,70 en €3.112,12 bruto per maand. Het dienstverband wordt afgesloten met Het Scheepvaartmuseum Enterprise B.V. Het Arbeidsvoorwaardenreglement Koninklijke Horeca Nederland is van toepassing. Verder bieden wij:

• een (jaar)contract voor 38 uur per week met intentie tot verlening;
  • deelname aan pensioenregeling (vanaf 21 jaar) en korting op collectieve verzekeringen;
  • 3,4% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
  • een museumkaart, vrijkaarten voor het museum en korting op activiteiten via bijvoorbeeld de Club van Elf.

Reageren

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw sollicitatie! Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 27 november 2022 via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Ronald van Lopik (hoofd commerciële zaken) via 020 5232 344. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. (020) 52 32 425. Graag vermelden wij alvast dat de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het Scheepvaartmuseum onderschrijft de Code Diversiteit en Inclusie. Wij vinden het belangrijk om een divers medewerkersbestand te hebben en een inclusieve werkomgeving te creëren waar ruimte is voor verschillen. Wij zoeken actief naar collega’s die de diversiteit van onze teams versterken en hopen ook voor deze functie van harte sollicitaties te ontvangen van veel verschillende soorten kandidaten. Deze vacature staat open voor iedereen, ook voor kandidaten van buiten de culturele sector.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.