Stakingsdag

14 maart

Op woensdag 14 maart 2018 staken de juffen en meesters van het basisonderwijs in de provincie Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Het Scheepvaartmuseum is op deze dag daarom gratis toegankelijk voor kinderen uit het basisonderwijs en hun begeleider!

Kinderen die niet naar school kunnen, hoeven zich echter niet te vervelen op deze dag. Het Scheepvaartmuseum geeft de hele dag gratis toegang voor kinderen uit het basisonderwijs. Als begeleider mag je (op vertoon van het kind van 4-12 jaar) ook gratis naar binnen!

Extra activiteiten

• Hele dag door bieden wij een leuke Kijk- en ontdektocht aan door onze tentoonstelling Gamechangers over maritieme innovaties. Heb je de Kijk- en ontdektocht ingevuld? Lever deze dan in bij onze winkel en krijg een kleine verrassing mee naar huis!
• Maak zelf een vlucht over de historische haven van Amsterdam! Dare to Discover – A VR Journey is ook op 14 maart te bekijken. Tickets voor de VR kun je hier op onze website reserveren.
• Je kunt zelf lekker ronddwalen op het VOC schip 'Amsterdam' of op avontuur gaan in een van onze andere tentoonstellingen. Kijk hier op onze website voor meer informatie.

Kom jij ook gratis naar Het Scheepvaartmuseum op 14 maart? Tot dan!

Nieuwsbrief