Het Scheepvaartmuseum wil een veilige thuishaven zijn voor iedereen. Hier ontmoet je collega’s met diverse achtergronden en uiteenlopende expertises. Van vakkundige conservatoren tot commerciële marketeers en bevlogen eventmanagers. Wees welkom in onze thuishaven!

Werken bij Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum is een thuishaven binnen monumentale muren. Voor jou en alle collega's.

Net zoals het water stroomt, zijn ook wij blijvend in beweging. We nodigen jou uit om te blijven ontwikkelen en nieuwe paden te betreden. Bewust van waar we vandaan komen en gericht op de toekomst.

We zijn nieuwsgierig, ondernemend en meerstemmig. We werken hard, maar altijd met plezier. Met passie, trots en korte lijnen.

Medewerkers aan het woord

"Ik haal plezier uit de afwisseling in mijn werk, geen dag is hetzelfde..."

Joy Rikkers, Projectleider Publieksprogrammering

Onze meest recente vacatures

Bekijk meer vacatures

Een overzicht van alle vacatures vind je op onze vacaturepagina.

Vragen?

Neem contact op met onze HR-adviseur Thomas van Rijsingen via e-mail of op telefoonnummer 020-5232301

Sollicitatieproces

Motivatie & CV