Het Scheepvaartmuseum inspireert de samenleving met maritieme verhalen. Alleen met de steun van particulieren, bedrijven en fondsen kan ons museum één van de grootste maritieme collecties ter wereld behouden en uitbreiden, unieke tentoonstellingen organiseren en verdiepende educatieve programma’s ontwikkelen.

steun Het Scheepvaartmuseum

Jouw donatie telt, juist nu!

Met jouw (eenmalige) steun kan Het Scheepvaartmuseum ervoor zorgen dat ook toekomstige generaties kunnen genieten van onze vooraanstaande maritieme collectie.
Iedere bijdrage is van harte welkom.

zelf donatie overmaken?

Wil je liever zelf geld overmaken? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens:
IBAN nummer: NL48 INGB 0002 3955 41
ten name van: Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam
onder vermelding van: ‘donatie Het Scheepvaartmuseum’
BIC/Swiftcode: INGBNL2A

contact

Wij laten je graag kennis maken met het museum en wij maken graag kennis met je. Voor meer informatie over steun aan het museum kan je contact opnemen met één van onze relatiemanagers:

hoofd development
Boudewijn Koopmans: 06 - 211 45 323

relatiemanager Het Compagnie Fonds
Betty van Steinvoorn:  020 523 2256

fondsenwerver (vermogensfondsen & stichtingen), relatiemanager vrienden (<35 jr.)
Cato Ebeling Koning: 020 523 2263

Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum