Het Scheepvaartmuseum inspireert de samenleving met maritieme verhalen. Alleen met de steun van particulieren, bedrijven en fondsen kan ons museum één van de grootste maritieme collecties ter wereld behouden en uitbreiden, unieke tentoonstellingen organiseren en verdiepende educatieve programma’s ontwikkelen.

steun Het Scheepvaartmuseum

Jouw donatie telt, juist nu!

De huidige coronacrisis raakt iedereen. Door de sluitingsperiode en zeer beperkte bezoekersaantallen bij de heropening, verliest het museum cruciale inkomsten. Met jouw (eenmalige) steun kan Het Scheepvaartmuseum ervoor zorgen dat ook toekomstige generaties kunnen genieten van onze vooraanstaande maritieme collectie. Doneer nu.
Iedere bijdrage is van harte welkom.

Met jouw (eenmalige) donatie kunnen wij:

• collectiestukken restaureren of aankopen
  • onderzoek doen naar de collectie
  • het museum toegankelijk en relevant maken voor iedereen

zelf donatie overmaken?

Wil je liever zelf geld overmaken? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens:
IBAN nummer: NL48 INGB 0002 3955 41
ten name van: Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam
onder vermelding van: ‘donatie Het Scheepvaartmuseum’
BIC/Swiftcode: INGBNL2A

contact

Wij laten u graag kennis maken met het museum en wij maken graag kennis met u. Voor meer informatie over steun aan het museum kunt u contact opnemen met één van onze relatiemanagers.

hoofd development
Boudewijn Koopmans: bkoopmans@hetscheepvaartmuseum.nl

relatiemanager Het Compagnie Fonds
Betty van Steinvoorn: bvsteinvoorn@hetscheepvaartmuseum.nl - 020-523 23 27

fondsenwerver (vermogensfondsen & stichtingen), relatiemanager vrienden (<35 jr.)
Cato Ebeling Koning: cebelingkoning@hetscheepvaartmuseum.nl - 020-523 22 63

Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum