Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Het monumentale gebouw uit 1656 is volledig gerenoveerd en beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes voor de meest uiteenlopende evenementen. Het Scheepvaartmuseum is perfect bereikbaar met het OV, auto en natuurlijk ook over het water.

Het Scheepvaartmuseum staat bekend als spraakmakend en toonaangevend museum met één van de grootste en meest bijzondere maritieme collecties ter wereld. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en zakelijke events. In deze video zie je hoe het Open Plein van het museum in hoog tempo wordt verbouwd!

Informatie & instellingen

Praktische informatie

Het Scheepvaartmuseum heeft met parkeergarage Markenhoven en Oosterdok twee zeer gunstige parkeergelegenheden op slechts 10 minuten loopafstand van het museum, waar u en uw gasten kunnen parkeren. Ook speciale wensen zoals het regelen van vervoer van de parkeergelegenheid naar Het Scheepvaartmuseum kunnen worden besproken. De collega’s van de afdeling Events kunnen u alles vertellen over de tarieven.

Contact

Wilt u meer weten over onze unieke evenementenlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt de afdeling Events bereiken via (020) 5232 246 (tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag) of door een e-mail te sturen.