Groepen

Bezoekt u Het Scheepvaartmuseum met een groep? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Voor groepen vanaf 15 personen heeft Het Scheepvaartmuseum verschillende mogelijkheden. U kunt een rondleiding reserveren over diverse onderwerpen. Een enthousiaste museumgids kan u alles vertellen over het gebouw, de tentoonstellingen of bijvoorbeeld het VOC-schip Amsterdam.

Overigens kunt u ook een rondleiding voor één persoon boeken. De arrangementen in ons restaurant Stalpaert zijn wel vanaf 15 personen.

Toe aan een rustmoment? Als u een arrangement in restaurant Stalpaert boekt, zorgen wij dat koffie en taart voor u klaar staat. U kunt zo met de hele groep aanschuiven!

Groepen betalen een gereduceerd tarief: € 12,00 per volwassene en € 6,00 per kind. Als de groep alleen het museum bezoekt is reserveren niet nodig. Dit geldt niet voor schoolgroepen: zij moeten zich altijd aanmelden via deze link

Wilt u een rondleiding of arrangement? Dan kunt u reserveren via (020) 52 32 203 of e-mail.

Proef en bezoek de tentoonstelling Drijfveer | 100 jaar verzamelen

Voor een verdiepend groepsbezoek aan de nieuwe tentoonstelling Drijfveer | 100 jaar verzamelen is een speciaal 'Drijfveer-arrangement' samengesteld. Een enthousiaste museumgids neemt de groep (maximaal 15 personen) mee door de prachtige tentoonstelling. Voorafgaand of aansluitend kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijk 'pronkstukje' gemaakt door onze eigen patissier.

De kosten voor dit exclusieve groepsbezoek zijn: voor de gids € 75 (per groep), museumtoegang groepstarief € 12 per persoon en voor de catering € 5,75 per persoon.

Neem contact op met: events@hetscheepvaartmuseum.nl over voorwaarden en beschikbaarheid.

Nieuwsbrief