Onze museumdocenten popelen om hun verhalen te delen met bezoekers. Benieuwd naar de relatie tussen mens en walvis door de eeuwen heen? Behoefte aan meer informatie over de topstukken uit onze collectie? Boek dan nu een rondleiding!

Een bezoek mét een rondleiding door onze vaste of tijdelijke tentoonstellingen opent de ogen. Met begeleiding van een museumdocent zie je meer en hoor je bijzondere verhalen.

Alle informatie op een rij

  • De rondleiding duurt een uur en kost € 75 (exclusief entreekosten).
  • Je kunt zelf aangeven welke tentoonstelling je interesse heeft. Museumdocenten kunnen ook meer vertellen over het gebouw
  • Wij ontvangen de aanvraag graag uiterlijk 2 weken van tevoren
  • De rondleiding dient vooraf per factuur betaald te worden
  • Kosteloos wijzigen of annuleren van de rondleiding kan tot 7 werkdagen voor de rondleiding

Reserveren van een rondleiding

Wij ontvangen de aanvraag graag uiterlijk 2 weken van tevoren. Aanvragen van een rondleiding kan bij de afdeling evenementen. U kunt de afdeling evenementen bereiken via 020 523 2246 (tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag) of door een e-mail te sturen naar events@hetscheepvaartmuseum.nl.

Reserveren van rondleidingen met onderwijsgroepen

Voor onderwijsgroepen zoals basisscholen, voortgezet onderwijs, buitenschoolse opvang en voorscholen zijn er tevens rondleidingen. Hiervoor gelden andere tarieven. Lees hier meer over het bezoeken van Het Scheepvaartmuseum met een onderwijsgroep.