Onze rondleiders popelen om hun verhalen te delen met bezoekers. Benieuwd naar de relatie tussen mens en walvis door de eeuwen heen? Behoefte aan meer informatie over de topstukken uit onze collectie? Boek dan nu een rondleiding!

Een bezoek mét een rondleiding door onze vaste of tijdelijke tentoonstellingen opent de ogen. Met een rondleider zie je meer en hoor je bijzondere verhalen.

Vanwege de huidige maatregelen is de maximale groepsgrootte momenteel 15 personen per rondleider. De kosten voor een rondleiding van een uur zijn €75,-. (Houd deze pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen.)

Meer info

  • De rondleiding duurt een uur en kost €75, - (exclusief entreekosten).
  • Je kunt zelf aangeven welke tentoonstelling je interesse heeft. Rondleiders kunnen ook meer vertellen over het gebouw.
  • Wij ontvangen de aanvraag graag uiterlijk 2 weken van tevoren.
  • De rondleiding dient vooraf per factuur betaald te worden.
  • Kosteloos wijzigen of annuleren van de rondleiding kan tot 7 werkdagen voor de rondleiding.
  • Neem bij verkoudheidsklachten contact op met events@hetscheepvaartmuseum.nl

Reserveren van een rondleiding

Wij ontvangen de aanvraag graag uiterlijk 2 weken van te voren. Aanvragen van een rondleiding kan bij de afdeling evenementen. U kunt de afdeling evenementen bereiken via 020 523 2246 (tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag) of door een e-mail te sturen naar events@hetscheepvaartmuseum.nl.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.