Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Lees hier een aantal testimonials.

MTU Maintenance Hannover GmbH

Hi Fleur, hi Matthijs,

I just wanted to let you both have my feedback for that evening in your house. All our customers, colleagues & my bosses were very happy with the nice set-up, the fantastic service & the catering. We had an amazing time in a wonderful location, supported by a professional service team. So many thanks for taking care of us & making our event such a success! We would for sure come back! Meanwhile, have a nice time!

Warm regards, Kerstin (23 oktober 2018)

Familiebezoek museum

We hebben met onze familie een bezoek gebracht aan het Scheepvaartmuseum en hebben echt allemaal een geweldige tijd gehad. We waren met 30 volwassenen, 10 kinderen tussen 3 en 7, 2 peuters en 2 baby's. De volwassenen hebben in twee groepen een rondleiding gehad langs de hoogtepunten van het museum, en allebei waren ze ontzettend te spreken over hun gids. Zoveel kennis, zoveel informatie en ook zo’n goede presentatie. Merel en Chris, als ik de namen goed heb onthouden, zijn allebei fantastische gidsen.
Met de kinderen hebben we het spel 'Leven aan Boord' gedaan, en daarna nog langs de Walvis gegaan. Ze vonden dit geweldig, bij de Walvis was aan het eind ook een mooi relaxmoment waar we van hebben genoten. Allemaal samen, volwassenen en kinderen, hebben we vervolgens het VOC-schip  bezocht en de koninklijke sloep. Dit was echt heel leuk. Zeker omdat we met de 3d bril mochten kijken.

Al met al: het scheepvaartmuseum is een hele leuke plek om heen te gaan met je familie.

Familie Corten (29 september 2018)

Rituals

Wat ooit begon als een grote wens werd in januari dit jaar dan toch echt werkelijkheid…een mooi evenement neerzetten in een unieke locatie! Daar waar rond het sluitingstijdstip nog rustig bezoekers de hoofduitgang uitwandelen staan veel mensen klaar om met de opbouw te beginnen. Binnen een uur herken je de binnenplaats van het museum al niet meer terug, omgetoverd tot een bijna magische plek. De puntjes op de i zetten want langzaam komen de gasten al binnen voor een welkomst aperitief in de Kamers. Slechts 2 uur na sluitingstijd van het museum kunnen we de gasten uitnodigen om toe te treden tot een betoverend mooi restaurant annex dance club.

De samenwerking met het team van het Scheepvaartmuseum en het evenementen bureau Event Republic, de fantastische catering door Vermaat maar nogmaals bovenal de prachtige ruimte met de mooie lichtjes en het glazen plafond maakten dit een avond die we bij Rituals niet snel zullen vergeten. Dank namens het hele team voor deze fantastische avond.

Rituals Management & Event Team

Innogy Consulting

Vanaf het eerste moment direct goed contact gehad met Het Scheepvaartmuseum. Na een bezoekje onze wensen kenbaar gemaakt. Aangezien wij met een grote groep waren moeten we ook checken of iedereen in de zaal past vanwege veiligheidsredenen. Het Scheepvaartmuseum denkt met je mee en kijkt naar wat mogelijk is. Een week van te voren nog wat puntjes op de i gezet en alles doorgelopen. Op de dag zelf was alles tip top geregeld. Was je iets vergeten, geen nood, Het Scheepvaartmuseum had het reeds geregeld! Uiterst professioneel en vriendelijk personeel. Top locatie, heerlijke lunch, goed programma, kortom het was fantastisch!

Sharon Groothuis, Office Manager/ Executive (februari 2018)

Holland Palette

Our event on October 4th 2017 was really the TOP!

We had a most perfect cooperation with your party manager. The client had last minute wishes and the ideas of the client regarding details of the party changed several times during the evening and still – the party manager and I found the necessary solutions. She never bluntly denied a request and made things possible. The timing of the speeches and moments that the dishes had to come through were difficult to plan, but in close co-operation with the party manager this worked out perfectly and gave us – the organizer - an enormous feeling of satisfaction. The big boss of the company told me he asked one of his most important clients – ’do you think we reached the wow-effect we were looking for when choosing the Maritime Museum as our main venue?’ At that very moment this clients' wife entered the impressive central hall, with all the little lights, the company color shining on the walls, the huge logos projected on each wall…… she stopped, and all she said was: ’WOW’. And she was right. The sound system realized by AV supplier Bourgonje was totally effective, their staff cooperative and efficient. The quality of the meal was very good, the wines delicious. Bravo for all, including the security men who were as attentive and friendly as all the staff, adding to this memorable event.

Martin Heida, President of Holland Palette (november 2017)

ORAM

We organiseren onze Winterborrel nu al een aantal jaren in het Scheepvaartmuseum en ondertussen kunnen onze leden het één niet meer los zien van het ander. Iedereen is enorm gecharmeerd van de locatie en met het hoge servicegehalte bleef niemand onbediend. Alle voorbereidingen voorafgaand aan de Winterborrel verliepen vlot en het operationele team, ten tijde van het event, was zeer flexibel en pro-actief. Ghiselinde, Laura en team bedankt voor de fijne samenwerking en op naar volgend jaar!

Lisa Prins, eventmanager ORAM (februari 2017)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het Scheepvaartmuseum is heel erg flexibel en meedenkend, zij hebben hele goede Duty Managers. We merken dat vooral bij het opbouwen, waar we nu voor de tweede keer mee bezig zijn. We zijn blij met de goede samenwerking met Het Scheepvaartmuseum.

Han-Maurits Schaapveld – projectdirecteur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees hier het gehele artikel

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!