Op zoek naar een leuk, inspirerend en creatief programma voor jouw BSO-groep of voorschool? Ontdek het verhaal van de Walvis, het VOC-schip en Duiker Doris. De meeste tentoonstellingen en activiteiten zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Meld je snel aan!

Bezoek met begeleiding van een museumdocent

Het Scheepvaartmuseum biedt verschillende programma’s aan die aansluiten bij thema’s als geschiedenis, duurzaamheid en reizen. Onze professionele museumdocenten stemmen alle programma’s precies af op het niveau van de groep en dagen kinderen uit om zelf op onderzoek uit te gaan.

Vraag direct online een programma aan via het onderstaande formulier. We ontvangen de aanvraag graag uiterlijk twee weken voor het museumbezoek. Zo zorgen we ervoor dat er tijdig een museumdocent wordt ingeroosterd.

Zelfstandig bezoek

Buiten schooltijden en tijdens schoolvakanties mogen BSO-groepen en voorscholen ook zelfstandig met kinderen Het Scheepvaartmuseum bezoeken. Het is wel verplicht om je aan te melden via het onderstaande formulier. Let op: per maximaal 5 kinderen moet 1 begeleider aanwezig zijn.

Vragen?

Heb je vragen? Het boekingskantoor is van maandag t/m donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur bereikbaar op 020 - 523 23 00 of stuur een mail naar educatie@hetscheepvaartmuseum.nl.

Bij bezoek vragen wij jullie onze onderwijs huisregels in acht te nemen.

alle onderwijsprogramma's voor buitenschoolse opvang