Het assortiment van de winkel is geïnspireerd op onze vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen. Je vindt hier een uitgebreid aanbod boeken, speelgoed, kaarten, globes, maritieme producten en schrijfgerei. Een grote variatie voor jong en oud, helemaal in lijn met ons museum. Dit vind je nergens anders.

Ons assortiment is zeer gevarieerd. Zo hebben wij een eigen collectie unieke producten met het lijnenpatroon van het dak. Ook komen de schilderijen uit het museum terug in ons assortiment.

Altijd al een globe of kompas willen hebben? Wij hebben verschillende modellen van goede kwaliteit, maar ook zandlopers, sextanten, pennenveren en verrekijkers.

Voor de maritieme liefhebber hebben wij prachtige producten in ons assortiment, zoals boeken, kleine en grote scheepsmodellen en allerlei maritieme gadgets, zoals een stormglas.

Enthousiast geworden over het assortiment van de museumwinkel van Het Scheepvaartmuseum?
Kom graag langs: van dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur, zonder toegangskaartje te bezoeken, of bekijk en bestel online: https://dutchmuseumgiftshop.nl/store/hetscheepvaartmuseum/