• Wanneer: 12 september 2020
  • Hoe laat: 19:30 uur en 22:00 uur
  • Duur: ongeveer 90 minuten
  • Voor wie: liefhebbers van klassieke muziek
  • Kosten: tickets vanaf €38,50 per persoon - Let op: deze concerten zijn uitverkocht!
  • Aanmelden: dit ligconcert is uitverkocht

Genieten van The Best of Einaudi en dan liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt? Een unieke sprookjesachtige ervaring in ’s Lands Zeemagazijn, een monumentaal gebouw uit 1656, ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam.

Dit kan op zaterdag 22 augustus op het inmiddels beroemde Open Pleyn van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Volledig veilig en volgens de nieuwste richtlijnen rondom COVID-19. Een werkelijk unieke sprookjesachtige ervaring in ’s Lands Zeemagazijn, een monumentaal gebouw uit 1656, ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648, één van de topstukken van het museum. De speciale aansturing van de ledverlichting (3400 LED’s) in het glazen dak i.c.m. met de beroemde muziek krijgt het concert een onvoorstelbare sfeer die werkelijk uniek is in de wereld. Pianist Jeroen van Veen neemt je mee met de Best of Einaudi (solo).

Dineren in een uniek historisch gebouw met uitzicht op het VOC-schip met een speciaal samengesteld drie-gangendiner door de chef van Het Scheepvaartmuseum zelf! Hoe bijzonder én lekker is dat. Voor slechts €45,- p.p. Inclusief drankjes natuurlijk. Let op: alleen vooraf te reserveren en slechts beperkt beschikbaar. Diners zijn onder voorbehoud van wijzigingen & aangepast aan het seizoen o.b.v. beschikbaarheid verse producten.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.