• Wanneer: zaterdag 21 november 2020
  • Hoe laat: 19:30 uur
  • Duur: ongeveer 90 minuten
  • Voor wie: liefhebbers van klassieke muziek
  • Kosten: tickets vanaf €38,50 per persoon
  • Aanmelden: via www.theaterkantoor.nl

Een unieke eenmalige kans: geniet deze zomer van The Best of Einaudi, uitgevoerd door pianist Jeroen van Veen liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt! In combinatie met een heerlijk diner vooraf, met uitzicht op het Oosterdok, heb je gegarandeerd een fantastische avond.

Dit kan op zaterdag 21 november 2020 op het inmiddels beroemde Open Pleyn van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Volledig veilig en volgens de nieuwste richtlijnen rondom COVID-19. Een werkelijk unieke sprookjesachtige ervaring in ’s Lands Zeemagazijn, een monumentaal gebouw uit 1656, ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648, één van de topstukken van het museum. De speciale aansturing van de ledverlichting (3400 lampjes!) in het glazen dak i.c.m. met de muziek van Einaudi krijgt het concert een onvoorstelbare sfeer die echt uniek is in de wereld.

Maak je avond compleet met een speciaal samengesteld driegangen-diner inclusief drankjes en geniet daardoor nóg langer van deze avond.

Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!