Wanneer u gebruik maakt van onze schitterende locatie, bieden wij u graag onze zinnenprikkelende en verantwoorde catering aan.

Wij maken toonaangevende en toegankelijke menu’s, maar het meest opvallend is dat we voornamelijk met de mooiste streek- en seizoensproducten werken. Dit zorgt ervoor dat bijna elk gerecht ‘limited edition'is. De producten die door chef Ralph Dalhaus gebruikt worden, zijn meestal slechts een paar maanden per jaar beschikbaar. De gerechten die hiermee bereid worden vindt u niet snel bij andere cateraars op de menukaart en bovendien wordt het menu elke maand aangepast.

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine zet de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar wij trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Daarnaast hanteert Dutch Cuisine vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen:

  • het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden;
  • de gerechten zijn goed voor ons en onze aarde;
  • de gerechten zijn eerlijk en veelzijdig van wat de natuur ons biedt;
  • wij kopen, koken en eten bewust;
  • wij werken aan resultaten voor morgen.

Lees meer over Dutch Cuisine op de website.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.