Naast de eigen catering is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van onze preferred cateraar; Select Catering.

Select Catering is al 18 jaar de preferred partner van Het Scheepvaartmuseum op het gebied van catering. De klanten van Select Catering beschouwen het bedrijf als een betrouwbare speler die denkt in mogelijkheden, en gaat voor next-level gastvrijheid. Van uw evenement maken zij graag, vol passie en toewijding, een succes.

Een impressie van een buffetdiner voor 900 gasten door Select Catering

Informatie & instellingen

Select Catering geeft niet alleen aandacht aan de culinaire invulling, maar ook aan decoratie en service. Het is mogelijk om contact op te nemen met Select Catering via het telefoonnummer 020-6475 888 of via info@selectcatering.nl.