Eventfabriek bestaat uit een team van enkel muzikanten en entertainment fanaten. Het bedrijf is geboren uit liefde voor muziek en entertainment. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste muziek en artiesten de beleving van een evenement naar een hoger niveau tilt.

Muziek kan je in extase brengen, je verrassen en emoties opwekken. Elke band of DJ die wij voorstellen heeft deze emoties bij onszelf uitgelokt, en geloof ons dat zij dit ook op uw evenement voor elkaar zullen krijgen. Eventfabriek heeft ook een uitgebreid netwerk van bekende artiesten, vergezeld door onze eigen muzikanten. Dit alles met één en hetzelfde doel: om uw gasten te bewegen. 
Het Scheepvaartmuseum is een fantastische locatie voor ieder feest of evenement. Onder het glazen dak van het majestueuze Open Plein, is een prachtige ruimte voor een chique gala diner onder de sterren. Mogelijkheden voor bands, dj's en andere bijzondere acts zijn er te over. Door een uitgekiende vloerconstructie met een daarop afgestemd geluidssysteem klinkt live-entertainment perfect zoals het zou moeten klinken! De sfeervolle Kamers grenzend aan Het Open Plein zijn fantastisch voor kleinschaligere evenementen of als toevoeging aan het Open Plein als “thema ruimte”. 

online events:

Of je nu kennis wilt delen, aandacht en bekendheid wilt creëren of contacten wilt onderhouden, een volledig online of hybride event biedt kansen:

  • Vergroot je bereik
  • Verzamel waardevolle data en input van je doelgroep
  • Creëer content
  • Duurzaam alternatief óf aanvulling

Het Scheepvaartmuseum biedt verschillende mogelijkheden aan voor online talkshows, hybride evenementen, livestreams etc. De Kamers hebben een prachtig uitzicht waar fantastische shots gemaakt kunnen worden voor je online uitzending. Ook is er voldoende ruimte om verschillende studio set-ups te plaatsen. 
 

contact

Wilt u meer weten over Eventfabriek? U kunt Eventfabriek bereiken via (020) 2181 786 of door een e-mail te sturen.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.