Voor pers- en publiciteitsvragen kun je contact opnemen met:
Afdeling Communicatie
T(020) 52 32 264
pr@hetscheepvaartmuseum.nl

Aanvragen foto- en filmshoots

Dien een aanvraag voor foto shoots en/of filmopnamen in via een mail naar: pr@hetscheepvaartmuseum.nl. Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken, hanteren wij een doorlooptijd van twee weken.

Voorwaarden persbezoeken

Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van de afdeling Communicatie. De kassamedewerkers van het museum kunnen geen perskaarten, visitekaartjes of andere mediapassen accepteren om gratis toegang te verlenen.

Neem s.v.p. vooraf contact op met de afdeling Communicatie. Bij voorkeur per mail naar de pr-afdeling.

• Volledige contactgegevens (naam, adres etc.)
  • Opdrachtgever / medium
  • Datum van bezoek
  • Reden voor bezoek

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!