Een partnerschap met Het Scheepvaartmuseum biedt volop meerwaarde voor uw bedrijf; het versterkt uw merk, creëert bedrijfstrots en laat uw maatschappelijke betrokkenheid zien.

Bedrijfssteun

Als bedrijf is het mogelijk om ambities van het museum te ondersteunen en tegelijkertijd uw eigen doelstellingen en activiteiten te versterken. Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden van een cultureel partnerschap en exclusieve privileges. Elke samenwerking wordt op maat gemaakt, want elke onderneming is uniek.

De Maritieme Cirkel

De Maritieme Cirkel is de businessclub van Het Scheepvaartmuseum. Leden van De Maritieme Cirkel kunnen genieten van inspirerend gezelschap in een bijzondere omgeving. Onze Cirkelleden ontvangen wij drie keer per jaar in het museum voor een inhoudelijk programma waarbij u uw netwerk kunt onderhouden of uitbreiden. Neem vrijblijvend contact op met Anne-Floor van Tilburg voor een verkennend gesprek.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!