Header background

Restaurant
Stalpaert

Restaurant Stalpaert is een museumrestaurant zoals u nog nooit hebt gezien. U voelt zich meteen thuis in de prachtige ruimte met uitzicht op het water. U wordt aan tafel bediend. Hier bent u welkom. We hebben het beste van het beste voor u gezocht en gevonden: producten en ingrediënten met een verhaal, eerlijk en heerlijk en als het kan uit de omgeving. Onze chef-kok maakt er de lekkerste broodjes, soepen en salades mee: eenvoudig maar subliem.

Praktische informatie

Restaurant Stalpaert is elke dag open van 9.00 tot 17.00 uur en is toegankelijk zonder kaartje voor het museum. Reserveren is niet mogelijk. Leden van de Vriendenvloot krijgen 15% korting in Stalpaert (op vertoon van de lidmaatschapspas).

Een walvis op je bord? Tijdens de Walvisweken heeft het restaurant speciaal voor de kleintjes de walvistosti. Nee, in de walvistosti zit geen walvisvlees, integendeel. Bij aankoop van een walvistosti (€ 3,50) gaat € 0,75 cent naar het WNF.

Een walvis op je bord?

Tijdens de Walvisweken heeft het restaurant speciaal voor de kleintjes de walvistosti. Nee, in de walvistosti zit geen walvisvlees, integendeel. Bij aankoop van een walvistosti (€ 3,50) gaat € 0,75 cent naar het WNF.