In ons café - restaurant  voel je je meteen thuis terwijl je over het water uitkijkt. Onze chef-kok maakt heerlijke homemade broodjes, soepen en salades van authentieke streekproducten.

praktische informatie

Het café-restaurant is elke dag geopend voor museumbezoekers. Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid zullen wij ervoor zorgen dat de 1,5 meter regel gehandhaafd blijft. Reserveren is niet mogelijk. Leden van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum krijgen 15% korting in ons café-restaurant (op vertoon van de lidmaatschapspas).

Wil je een stukje van Het Scheepvaartmuseum in huis halen? Bekijk dan de recepten van onze chef-kok Ralph Dahlhaus.

Het Dek: terras op het water

Aan de westzijde van het museum ligt Het Dek, een nieuw terrasponton op het water. Neem plaats op de loungebanken en geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de bedrijvigheid op het water. Museumbezoekers kunnen een consumptie halen in het café-restaurant of de koffiecorner en deze op Het Dek nuttigen. Wil je een plek op het terras reserveren? Dit is mogelijk voor groepen vanaf tien personen. Neem tijdens kantooruren contact op met events@hetscheepvaartmuseum.nl of bel met 020 – 523 22 46.

Neem plaats op de loungebanken en geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de bedrijvigheid op het water.

Foto: Twycer.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.