Ontdek de tentoonstelling vanuit je luie stoel, onderweg of in het buitenland met de tentoonstelling in 360º.

Bekijk waar je maar wilt de tentoonstelling Willem van de Velde & Zoon. Waan jezelf in de zalen, bekijk de schilderijen, lees meer over de twee toonaangevende kunstenaars en bekijk filmpjes. 

De overzichtstentoonstelling Willem van de Velde & Zoon was van 1 oktober 2021 t/m 8 mei 2022 te zien in Het Scheepvaartmuseum.

Klik op het vierkantje links in de middenbalk voor volledig scherm. Bekijk je de tour op je smartphone? Bekijk hem dan hier.

De online tentoonstelling is gerealiseerd in samenwerking met Virtueel Museum 360

Willem van de Velde & Zoon is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Ministerie van OCW, VriendenLoterij, Het Compagnie Fonds, Mondriaan Fonds, Fonds 21, Turing Foundation, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Zabawas, Nico Nap Foundation, Samenwerkende Maritieme Fondsen, Gravin van Bylandt Stichting.

De aankoop van de wandtapijten is mogelijk gemaakt door Vereniging Rembrandt, mede dankzij haar Rembrandt UK Circle Fund, Nationaal Aankoopfonds van het ministerie van OCW, Mondriaan Fonds, Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum, VriendenLoterij, Samenwerkende Maritieme Fondsen en Het Compagnie Fonds.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.