Header background

Evenementen
locatie

Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Het monumentale gebouw uit 1656 is volledig gerenoveerd en beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes voor de meest uiteenlopende evenementen. Het Scheepvaartmuseum is perfect bereikbaar met het OV, auto en natuurlijk ook over het water.

Nieuwsgierig wat er allemaal bij de organisatie van een evenement komt kijken? Bekijk hier de timelapse van een evenement op het Open Pleyn.

Praktische informatie

Het Scheepvaartmuseum heeft een zeer gunstige parkeerregeling bij parkeergarage Markenhoven op slechts 10 minuten loopafstand van het museum, waar u en uw gasten van kunnen profiteren. Ook speciale wensen zoals het regelen van vervoer van Markenhoven naar Het Scheepvaartmuseum kunnen worden besproken. De collega's van de afdeling events kunnen u alles vertellen over de tarieven.

Let op!
Gedurende 3 periodes in 2016 zal het museum voor bezoekers tijdelijk dicht zijn i.v.m. het Nederlandse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, waar Het Scheepvaartmuseum het voornamelijke decor voor zal vormen:

  • Vrijdag 22 januari t/m zondag 7 februari 2016
  • Zondag 10 april t/m zondag 24 april 2016
  • Zondag 29 mei t/m vrijdag 3 juni 2016

  • Onze excuses voor dit ongemak.

    Onze Algemene Voorwaarden leest u hier.

    Contact

    Wilt u meer weten over onze unieke evenementenlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt de afdeling Events bereiken via (020) 5232 246 of door een e-mail te sturen.