Prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam. Het Scheepvaartmuseum heeft alles in huis om een succesvol zakelijk of feestelijk evenement te organiseren. De markante venue, die in de Gouden Eeuw werd gebouwd als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam, is nu, 350 jaar later een zeer gewilde locatie voor grote en kleine gezelschappen.

evenementen

Het Scheepvaartmuseum heeft verschillende unieke locaties voor de meest uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten, privé of zakelijk. Ontdek het open plein en de Kamers voor professioneel georganiseerde evenementen.

Lees meer over de mogelijkheden van Het Scheepvaartmuseum als evenementenlocatie en onze dinermogelijkheden.

Het Scheepvaartmuseum, een exclusieve evenementenlocatie.


vergaderen

Uw bijeenkomst of zakelijke meeting krijgt een bijzondere dimensie in onze ruimtelijke Kamers met prachtig hoge plafonds en uitzicht op het water. De Kamers beschikken elk over een beamer, scherm en gratis wifi.

Lees meer over de mogelijkheden van Het Scheepvaartmuseum als vergaderlocatie.

Een inspirerende locatie aan het water voor uw vergadering.

contact

Wilt u meer weten over onze unieke evenementenlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt de afdeling Events bereiken via (020) 5232 246 of door een e-mail te sturen.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.