Trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Het Scheepvaartmuseum is een officieel erkende trouwlocatie, waar historie, karakter en indrukwekkende architectuur samenkomen. Met het nostalgische VOC-schip ‘Amsterdam’ als decor, monumentale Kamers omgeven door museale topstukken en een gigantische romantische sterrenhemel beleeft u samen met uw gasten een onvergetelijke huwelijksdag.

Veelzijdig en bijzonder: in Het Scheepvaartmuseum beleeft u samen met uw gasten een romantische en onvergetelijke huwelijksdag. Lees meer over Het Scheepvaartmuseum als trouwlocatie (pdf).
Benieuwd hoe een bruiloft in Het Scheepvaartmuseum eruitziet? Brides.com maakte deze mooie reportage.

contact

Een onvergetelijke dag op een ongeëvenaarde, officieel erkende trouwlocatie? Graag gaan wij met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden voor uw huwelijksdag bij Het Scheepvaartmuseum te bespreken. U kunt ons e-mailen via trouwen@hetscheepvaartmuseum.nl