Trouwen in een unieke entourage waar historie, karakter en indrukwekkende architectuur samenkomen. Een spectaculaire entree maken per boot, een bruidsreportage met het nostalgische VOC-schip Amsterdam als decor, een intiem diner in één van de Kamers of een groots feest onder een romantische sterrenhemel.

Veelzijdig en bijzonder: in Het Scheepvaartmuseum beleeft u samen met uw gasten een romantische en onvergetelijke huwelijksdag. Lees meer over Het Scheepvaartmuseum als trouwlocatie (pdf).
Benieuwd hoe een bruiloft in Het Scheepvaartmuseum eruitziet? Brides.com maakte deze mooie reportage.

Het (gehele) Scheepvaartmuseum en het VOC-schip Amsterdam zijn een officiële trouwlocatie in Amsterdam, stadsdeel Centrum.

Contact

Een onvergetelijke dag op een ongeëvenaarde, officieel erkende trouwlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden voor uw huwelijksdag bij Het Scheepvaartmuseum te bespreken. U kunt ons e-mailen via trouwen@hetscheepvaartmuseum.nl

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!