Het Scheepvaartmuseum heeft prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging aan het water in het centrum van Amsterdam. Het monumentale pand uit 1656 heeft alles in huis om een succesvol zakelijk of feestelijk evenement te organiseren.

De markante venue, die in de 17e eeuw werd gebouwd als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam, is nu, 350 jaar later een zeer gewilde locatie voor grote en kleine gezelschappen. Verschillende ruimtes bieden ongekende mogelijkheden voor inspirerende bijeenkomsten in een stijlvol decor.

Het Scheepvaartmuseum heeft verschillende unieke ruimtes voor de meest uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten, privé of zakelijk. Ontdek het Open Plein en de Kamers voor professioneel georganiseerde evenementen. Ook beschikt Het Scheepvaartmuseum over Het Dek, een terras op het water. Deze locatie is tevens te boeken voor uw borrel of receptie.

Contact

Wilt u meer weten over onze unieke evenementenlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt de afdeling Events bereiken via (020) 5232 246 of door een e-mail te sturen.