vriend | €75,- per jaar voor 2 personen

Als Vriend geniet je onbeperkt van het museum samen met een gast. Bezoek de langverwachte omvangrijke tentoonstelling Willem van de Velde & Zoon zo vaak je wilt. Je ontvangt als Vriend uitnodigingen voor speciale activiteiten zoals de voorbezichtigingen, lezingen en elk jaar een exemplaar van ons wetenschappelijk jaarboek. Dit jaar is dat de catalogus van Willem van de Velde & Zoon

Woensdagmiddag 29 september: voorbezichtiging tentoonstelling Willem van de Velde & Zoon.

Vrienden worden bij inschrijving direct lid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum. Deze vereniging organiseert vriendenactiviteiten in en rond het museum. Daarnaast ondersteunt de vereniging het museum bij aankopen.

Ik kom aan boord

Betalingsgegevens

Uw lidmaatschap beëindigen kan jaarlijks met één telefoontje of e-mail.