Word Vriend van Het Scheepvaartmuseum, al vanaf €75,- per jaar. Als Vriend heb je onbeperkt vrije toegang tot het museum met een gast en ben je welkom voor speciale activiteiten.

Ontdek alle voordelen die je als Vriend van het museum ontvangt. Wil je ook bijdragen aan het mede mogelijk maken van aanwinsten voor de collectie? Kijk dan snel verder en meld je aan via het formulier onderaan de pagina.

Vrienden worden bij inschrijving direct lid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum. Deze vereniging organiseert vriendenactiviteiten in en rond het museum. Daarnaast ondersteunt de vereniging het museum bij aankopen.

zeilkring | €1000,- per jaar voor 2 personen (35 - 50 jaar)

Als lid van de Zeilkring ontvang je alle privileges als Vriend en word je uitgenodigd voor exclusieve Zeilkring bijeenkomsten.

collectiekring | €1000,- per jaar voor 2 personen

Als lid van de Collectiekring ontvang je alle privileges als Vriend en word je uitgenodigd voor exclusieve Collectiekring bijeenkomsten.

Het Compagnie Fonds | €3.000,- per jaar voor 2 personen

Als participant van Het Compagnie Fonds heb je een gezichtsbepalende rol als mecenas en ambassadeur van het museum. De historische Admiraliteitskamer staat tot je beschikking en je bent welkom bij speciale activiteiten zoals het jaardiner en rondleidingen in het depot.

agenda

Speciaal voor Vrienden

Dinsdag 16 november (ochtend)       Bezoek PAN                                                     Collectiekring
Donderdag 18 november (middag)   Museumsymposium zeeschilderkunst              Alle leden
Donderdag 18 november (avond)     Art Evening – The Young Collector op de PAN Jonge Compaenen

Maandag 22 november                     Jaardiner                                                           Het Compagnie Fonds
Dinsdag 7 december (avond)            Zeilkring event                                                  Leden Zeilkring en geïnteresseerden
Vrijdag 25 februari 2022                    Fellowshipsmiddag                                           Leden Fellowshipskring

Neem contact op met Boudewijn Koopmans via 06 - 211 453 23 of e-mail. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Ik kom aan boord

Betalingsgegevens

Uw lidmaatschap beëindigen kan jaarlijks met één telefoontje of e-mail.