Word Vriend van Het Scheepvaartmuseum, al vanaf €75,- per jaar. Als Vriend heb je onbeperkt vrije toegang tot het museum met een gast en ben je welkom voor speciale activiteiten.

Ontdek alle voordelen die je als Vriend van het museum ontvangt. Wil je ook bijdragen aan het mede mogelijk maken van aanwinsten voor de collectie? Kijk dan snel verder en meld je aan via het formulier onderaan de pagina.

Vrienden worden bij inschrijving direct lid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum. Deze vereniging organiseert vriendenactiviteiten in en rond het museum. Daarnaast ondersteunt de vereniging het museum bij aankopen.

Agenda - speciaal voor Vrienden

Vrijdag 9 september Pakhuys excursie Het Compagnie Fonds
Dinsdag 22 november Museumsymposium
Maandag 28 november Jaardiner Het Compagnie Fonds

Neem contact op met Cato Ebeling Koning via 06 - 211 453 23 of e-mail. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Nautische Kring | €1000,- per jaar voor 2 personen

Als lid van de Nautische Kring ontvang je alle privileges als Vriend en word je uitgenodigd voor exclusieve Nautische Kring bijeenkomsten.

Collectiekring | €1000,- per jaar voor 2 personen

Als lid van de Collectiekring ontvang je alle privileges als Vriend en word je uitgenodigd voor exclusieve Collectiekring bijeenkomsten.

Het Compagnie Fonds | €3.000,- per jaar voor 2 personen

Als participant van Het Compagnie Fonds heb je een gezichtsbepalende rol als mecenas en ambassadeur van het museum. De historische Admiraliteitskamer staat tot je beschikking en je bent welkom bij speciale activiteiten zoals het jaardiner en rondleidingen in het depot.

Ik kom aan boord

Betalingsgegevens

Uw lidmaatschap beëindigen kan jaarlijks met één telefoontje of e-mail.